Libnet.ro
UNICEF

12:15

Victor Ponta: Sunt convins ca presedintele va promulga Codul Fiscal

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Sunt convins ca presedintele va promulga Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, dupa votul in Parlament pe noul Cod Fiscal, ca este convins de faptul ca presedintele Klaus Iohannis il va promulga, aratand ca este cel mai important proiect al acestui. continuă pe Antena3

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Andreea Paul (PNL), despre absenta lui Victor Ponta de la votul pe Codul Fiscal: ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a deranjat nici macar sa vina

Deputatul PNL Andreea Paul l-a criticat joi pe premierul Victor Ponta pentru ca a absentat de la votul din Camera Deputatilor pe tema noului Cod Fiscal. ii pasa atat de tare de marele sau proiect incat nu s-a.

Ponta, increzator ca Klaus Iohannis va promulga Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis va promulga cu siguranta Codul Fiscal in actuala forma, intrucat au discutat pe aceasta tema in urma cu doua saptamani.

Victor Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele

Premierul Victor Ponta afirma ca unii politicieni, din populism, fac declaratii aberante potrivit carora tara noastra ar trebui sa-si inchida granitele, uitand momentul cand romanii au putut circula.

Victor Ponta: Masurile Codului Fiscal ar putea fi devansate

Premierul Victor Ponta a declarat, dupa adoptarea Codului Fiscal de catre Senat, ca masurile Codului Fiscal al putea fi devansate. Astfel, supracciza si taxa pe stalp ar putea intra in vigoare inainte de 2017.

Victor Ponta: Acele masuri din Codul Fiscal care au fost amanate pot fi puse in practica mai devreme, pe masura ce demonstram cu cifre ca sunt sustenabile (VIDEO)

Premierul Victor Ponta le-a multumit senatorilor miercuri, la inceputul sedintei saptamanale de guvern pentru ca au aprobat Codul fiscal, precizan ca masurile care au fost amanate pentru anul 2017 ar putea fi.

Dragnea, despre Ponta si Codul Fiscal: A avut curaj sa propuna masuri care asigura cresterea economica

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat, luni, ca Victor Ponta este primul premier care a avut curajul sa propuna masuri fiscale care sa poata genera crestere economica serioasa in Romania .

Reducerea impozitului pe dividende, in octombrie?

Oamenii de afaceri au cerut, marti, in cadrul intalnirii cu premierul Victor Ponta, implementarea de urgenta a masurilor din Codul Fiscal, pe care liderii politici tocmai le-au amanat pentru 2017, prin consens, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins promulgarea legii.

Victor Ponta, la DNA. Daca am adoptat Codul fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Premierul Victor Ponta a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat in dosarul Turceni - Rovinari, in care este urmarit penal pentru trei infractiuni, informeaza Mediafax. Daca am adoptat Codul fiscal, acum pot sa.

Victor Ponta nu si-a exprimat votul cu privire la Codul Fiscal: Premierul a ajuns in Parlament cand votul deja se incheiase

Premierul Victor Ponta nu si-a exprimat joi votul cu privire la Codul Fiscal, informeaza B1 TV. Votul din Camera Deputatilor a inceput la ora 12. 00, insa premierul ar fi crezut ca are loc cu o jumatate de ora.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )