Libnet.ro
UNICEF

15:00

Victor Ponta CONFIRMA declaratiile lui Sebastian Ghita

B1 B1,
Victor Ponta CONFIRMA declaratiile lui Sebastian Ghita

Sebastian Ghita este dat disparut, iar politia il cauta peste tot. Totusi, fostul deputat a trimis cateva inregistrari video in care vorbeste despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si. continuă pe B1

Coldea l-a santajat pe Victor Ponta pentru a o numi pe Kovesi la sefia DNA

ACTUALIZARE 08:25 Basescu: Iohannis trebuie sa se gandeasca la solutii pentru a scoate SRI si DNA din scandal Fostul sef de stat Traian Basescu a afirmat, joi seara, ca declaratiile recente ale fostului deputat Sebastian Ghita trebuie investigate si ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa gaseasca solutii pentru a scoate SRI si DNA din acest scandal. *ACTUALIZARE 08:18 Basescu: Nu avem procuror general sa-i ia pe Kovesi si pe Coldea in noaptea asta? --------- Fostul deputat Sebastian Ghita sustine, intr-o noua inregistrare difuzata joi de Romania TV, ca generalul Florian Coldea de la SRI l-a santajat pe Victor Ponta pe vremea cand acesta era premier pentru a propune numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror sef al DNA.

Sebastian Ghita: Coldea l-a amenintat pe Victor Ponta de fata cu mine ca-l aresteaza daca semneaza contractul pentru autostrada Comarnic - Brasov

Sebastian Ghita a spus intr-o noua inregistrare video difuzata de RTV a sasea) ca Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, l-ar fi amenintat pe Victor Ponta ca-l aresteaza daca semneaza contractul de construire a autostrazii Comarnic - Brasov. Coldea l-a amenintat pe Ponta de fata cu mine ca-l va aresta, impreuna cu angajatii CNADNR, daca semneaza contractul Comarnic - Brasov, a spus Ghita.

Kovesi, despre acuzatiile aduse de Sebastian Ghita: Nu comentez declaratiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare, o parte la DNA

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a refuzat luni sa raspunda la acuzatiile aduse de omul de afaceri Sebastian Ghita, pe numele caruia a fost emis un mandat de arestare european, explicand ca nu comenteaza declaratiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare, o parte la DNA. Kovesi a precizat insa ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru afirmatii neadevarate facute la adresa DNA in decembrie si ianuarie si a vorbit despre un atac masiv la adresa sistemului judiciar.

Parchetul General infirma una dintre dezvaluirile lui Sebastian Ghita: Costurile transportului lui Nicolae Popa, achitate de Politia Romana

Parchetul General a aratat ca aducerea in tara a lui Nicolae Popa a fost efectuata de catre Politia Romana, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de catre aceasta institutie. Procurorii infirma una din declaratiile facute de fostul deputat Sebastian Ghita, cercetat in doua dosare de coruptie si urmarit general.

Ion Cristoiu: De ce nu ne spune Sebastian Ghita adevarul integral: cel despre relatia sa cu SRI?!

Jurnalistul Ion Cristoiu dezbate in Gandul de vineri, de pe blogul sau, despre relatia lui Sebastian Ghita cu SRI. Dupa ultima emisiune la B1Tv cu Sebastian Ghita cea in.

Liviu Dragnea: Pentru mine, seful statului devine plictisitor. Sa-si indrepte atentia asupra scandalului legat de dezvaluirile lui Sebastian Ghita, noi ne ocupam de alte lucruri

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, considera ca seful statului devine deja plictisitor pentru ca il pomeneste mereu in mod public si spune ca, daca tot pune presiune pe anumite institutii, putea sa se aplece si asupra scandalului legat de dezvaluirile lui Sebastian Ghita.

Autoritatile romane, BATAIA de JOC a lui Sebastian GHITA. Prin ce tari se mai RELAXEAZA afaceristul

Sebastian Ghita, disparut de mai bine de doua saptamani si cautat de autoritati, se relaxeaza prin strainatate. Cel putin asa sustin mai multe surse ale presei. Ziarul Libertatea a primit o.

DNA cere mandat de arestare european si international pentru Sebastian Ghita

DNA Ploiesti a transmis sesizarea I. Prahova - Serviciul de Investigatii Criminale catre Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea emiterii mandatului european de arestare si a cererii de urmarire internationala pentru Sebastian Ghita.

URMARIRE PANA iN GAURA DE SARPE: Sebastian Ghita, cautat de politisti la SPITALUL DE NEBUNI

Disparitia lui Sebastian Ghita a pus politistii in sitatia de a-l cauta pe afacerist in cele mai neobisnuite locuri. De Sebastian nu se mai stie nimic din luna decembrie a anului trecut, fix icir.

Sebastian Ghita revine cu dezvaluri explozive: Imagini de la o intalnire secreta cu Florian Coldea (VIDEO)

Sebastian Ghita a dat publicitatii luni un nou episod din seria sa de dezvaluri despre personajele importante din Romania. in inregistrarea difuzata acesta vorbeste despre prim-adjunctul SRI.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )