Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victor Ponta, despre presedintele Iohannis: Mi-am facut datoria sa il informez despre ce sistem am mostenit de la Traian Basescu si despre ce trebuie sa faca acest presedinte al tuturor romanilor ca acest sistem sa functioneze mai bine

B1 B1,
Victor Ponta, despre presedintele Iohannis: Mi-am facut datoria sa il informez despre ce sistem am mostenit de la Traian Basescu si despre ce trebuie sa faca acest presedinte al tuturor romanilor ca acest sistem sa functioneze mai bine

Dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, premierul Victor Ponta a spus despre apelul fostului presedintele Traian Basescu cu privire la demisia sa ca este ridicol si ticalos. Ponta a tinut sa precizeze. continuă pe B1

Victor Ponta, despre aderarea la zona euro: Ar fi un lucru bun ca inainte sa avem si un referendum (VIDEO)

Prezent la o conferinta regionala pentru investitii in zona de sud-est a Europei, premierul Victor Ponta a vorbit despre aderarea Romaniei la zona euro. Ponta este de parere ca ar trebui sa existe un referendum,.

Victor Ponta, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu Iohannis, la o ora dupa ce a iesit de la DNA. Procurorii au cerut inceperea urmaririi penale pe numele lui Victor Ponta, iar Iohannis are .

Victor Ponta, dupa ce Klaus Iohannis i-a cerut demisia: Respect pozitia sa publica dar am fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa ma demita

Premierul Victor Ponta a transmis vineri, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut public demisia din fruntea Guvernului, ca respecta pozitia pubilca a sefului statului, dar ca a fost numit.

PSD Mehedinti il sprijina pe Victor Ponta

PSD Mehedinti sare in apararea lui Victor Ponta, despre care spune ca trebuie sa isi continue misiunea . Filiala este condusa de Aladin Georgescu, dupa ce procurorii DNA l-au trimis in judecata pentru fapte de coruptie pe baronul PSD, Adrian Duicu.

Victor Ponta guverneaza Romania bine. Cine sare in apararea premierului urmarit penal

PSD Constanta sare in apararea lui Victor Ponta, despre care spune ca guverneaza Romania bine. Filiala este condusa de senatorul Nicolae Moga, dupa demisia lui Radu Mazare.

Presedintele Klaus Iohannis, de la ora 21.00, despre intalnirea de la Cotroceni avuta cu Victor Ponta

Postul public de televiziune va difuza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Victor Ponta la Cotroceni

Postul public de televiziune difuzeaza in aceasta seara, incepand cu ora 21. 00, un interviu cu presedintele Klaus Iohannis, care va dezvalui discutiile purtate, vineri, cu premierului Victor Ponta, la Palatul Cotroceni.

Iohannis insista:Oriunde in lume, un politician acuzat isi da demisia pentru a nu periclita imaginea tarii; Ce spune de Catalin Predoiu

Presedintele Klaus Iohanni a vorbit, intr-un interviu pentru TVR, despre discutiile purtate la Cotroceni cu pemierul Victor Ponta, despre raspunsul primit la solicitarea demisiei din functia de premier, despre lupta impotriva coruptiei si relatia DNA-SRI, dar si despre legea votului prin corespondenta.

Alina Gorghiu, despre planul PNL pentru debarcarea lui Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate fata de toti liderii PSD sa ii ceara lui Ponta demisia

Liberalii cer la unison cu presedintele Klaus Iohannis demisia lui Victor Ponta, dupa ce acesta a fost pus sub urmarire penala de procurorii DNA. Alina Gorghiu sustine ca se impune demisia urgenta a premierului,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )