Libnet.ro
UNICEF

17:45

Victor Ponta despre programul Prima Masina: Imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta despre programul Prima Masina: Imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman RAR) de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism fabricat in Romania. continuă pe Hotnews

Ponta despre Prima Masina: imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism.

Ponta despre Prima Masina: imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism.

Ce spun marile banci despre programul Prima Masina: ce costuri implica

Bancile analizeaza cu interes participarea la programul Prima Masina, anuntat luni de catre oficialii Ministerului Economiei, dar asteapta detaliile si normele de aplicare ale Guvernului pentru a se decide. Totusi, bancile mari se tem ca, in prezent, cererea de masini noi nu este foarte evidenta.

Ponta: imi doresc ca, prin programul Prima Masina, tinerii sa-si cumpere un autoturism fabricat in Romania. E o dorinta, nu o obligatie

Aflat la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman RAR) de la Bistrita, premierul Victor Ponta a declarat ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism.

Consiliul Superior al Magistraturii decide joi daca vor fi verificate declaratiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va decide, in sedinta de joi, daca este necesara sesizarea Inspectiei Judiciare pentru a verifica daca declaratiile premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei duc la o eventuala afectare a independentei procurorului de caz.

Credit Prima Masina sau imprumut auto standard? Avantaje si dezavantaje

Programul Prima Masina, prin care romanii vor putea sa-si achizitioneze un autoturism prin credit garantat in proportie de 50% de stat, nu este inca operational, insa guvernantii promit ca acesta va fi lansat la 1 noiembrie. Analistii portalului FinZoom. ro au realizat o comparatie intre creditul Prima Masina si cel auto strandard, evidentiand avantajele si dezavantajele fiecarui tip de imprumut.

Prima Masina: Bancile sunt interesate la prima vedere de program, dar se tem de cererea slaba

Bancile analizeaza cu interes participarea la programul Prima Masina, anuntat luni de catre oficialii Ministerului Economiei, dar asteapta detaliile si normele de aplicare ale Guvernului pentru a se decide. Totusi, bancile mari se tem ca, in prezent,.

Victor Ponta: Guvernul va aproba in noiembrie-decembrie Programul Operational de Transport

Premierul Victor Ponta a afirmat ca Guvernul va aproba Programul Operational de Transport in noiembrie sau, cel mai tarziu, in luna decembrie a acestui an si ca in acest program tronsonul Pitesti - Sibiu este prevazut ca autostrada, scrie Mediafax .

FOTO Victor Ponta: Guvernul va aproba in noiembrie-decembrie Programul Operational de Transport. Tronsonul Pitesti - Sibiu este prevazut ca autostrada

Prim-ministrul Victor Ponta, insotit de vicepremierii Liviu Dragnea si Daniel Constantin, precum si de ministrii Nicolae Banicioiu, Constantin Nita si Ioan Rus a efectuat, sambata, o vizita in Arges. Premierul a avut, la uzina din Mioveni, o intrevedere cu board-ul companiei, in frunte cu directorul Dacia- Renault, Nicolas Maure.

Victor Ponta, la uzina Mioveni: Este de obligatia mea sa folosesc o masina fabricata in Romania. PSD-istii il ataca pe Iohannis pentru limuzinele nemtesti

Victor Ponta se lauda ca atat el, cat si ministri Cabinetului sau folosesc masini produse la Mioveni. Premierul a subliniat intr-o vizita la uzinele Dacia ca este obligatia sa sa utilizeze un autoturism.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )