Libnet.ro
UNICEF

15:31

Ponta despre Prima Masina: imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

B1 B1,
Ponta despre Prima Masina: imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism. continuă pe B1

Ponta despre Prima Masina: imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism.

Victor Ponta despre programul Prima Masina: Imi doresc ca tinerii sa-si cumpere o masina fabricata in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman RAR) de la Bistrita, ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism fabricat in Romania.

Ponta: imi doresc ca, prin programul Prima Masina, tinerii sa-si cumpere un autoturism fabricat in Romania. E o dorinta, nu o obligatie

Aflat la inaugurarea unui nou sediu al Registrului Auto Roman RAR) de la Bistrita, premierul Victor Ponta a declarat ca si-ar dori ca beneficiarii programului Prima Masina sa opteze pentru un autoturism.

Ce spun marile banci despre programul Prima Masina: ce costuri implica

Bancile analizeaza cu interes participarea la programul Prima Masina, anuntat luni de catre oficialii Ministerului Economiei, dar asteapta detaliile si normele de aplicare ale Guvernului pentru a se decide. Totusi, bancile mari se tem ca, in prezent, cererea de masini noi nu este foarte evidenta.

Credit Prima Masina sau imprumut auto standard? Avantaje si dezavantaje

Programul Prima Masina, prin care romanii vor putea sa-si achizitioneze un autoturism prin credit garantat in proportie de 50% de stat, nu este inca operational, insa guvernantii promit ca acesta va fi lansat la 1 noiembrie. Analistii portalului FinZoom. ro au realizat o comparatie intre creditul Prima Masina si cel auto strandard, evidentiand avantajele si dezavantajele fiecarui tip de imprumut.

Prima Masina: Bancile sunt interesate la prima vedere de program, dar se tem de cererea slaba

Bancile analizeaza cu interes participarea la programul Prima Masina, anuntat luni de catre oficialii Ministerului Economiei, dar asteapta detaliile si normele de aplicare ale Guvernului pentru a se decide. Totusi, bancile mari se tem ca, in prezent,.

Ponta, despre protocolul semnat de UNPR cu romii pentru sustinerea sa: Accesul la educatie, cel mai eficient lucru pentru integrarea romilor

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat duminica, la Bistrita, ca cea mai eficienta metoda de integrare a comunitatii rome, in opinia sa, este sa ii convinga pe reprezentantii acesteia sa isi trimita.

Ponta, despre unirea cu R. Moldova: Nu suntem Rusia, nu luam teritorii cu forta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca o reunificare a Romaniei cu Republica Moldova nu va fi realizata decat prin vointa cetatenilor din cele doua tari, deoarece Romania face parte dintr-un sistem de valori european si transatlantic si nu ia teritorii cu forta, nefiind Rusia.

Ponta, despre TVR Chisinau: Nu sunt multumit cu ce se intampla, chiar inca lasa mult de dorit

Premierul Victor Ponta, aflat in Republica Moldova, a afirmat ca este nemultumit de activitatea TVR la Chisinau, care inca lasa mult de dorit, adaugand insa ca inceputul a fost facut prin deschiderea unui post al televiziunii publice romanesti si ca spera intr-un management mai bun, transmit surse din presa.

Ponta, despre Lukoil: O companie nu pleaca din tara ca e nervos Basescu

Premierul Ponta a declarat, joi, cu privire la o eventuala decizie a Lukoil de a parasi Romania ca o companie nu pleaca din tara ca este nervos presedintele la ora trei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )