Libnet.ro
UNICEF

16:45

Victor Ponta, despre rezolutia adoptata de PE in privinta Romaniei: Suntem alaturi de Ungaria lui Viktor Orban si totusi mult mai rau

B1 B1,
Victor Ponta, despre rezolutia adoptata de PE in privinta Romaniei: Suntem alaturi de Ungaria lui Viktor Orban si totusi mult mai rau

Victor Ponta a reactionat marti, dupa ce rezolutia privind statul de drept din Romania a fost adoptata de Parlamentul European. intr-o postare pe Facebook, liderul Pro Romania a sustinut ca, pentru. continuă pe B1

Victor Ponta: Va fi o Martea Neagra pentru Romania. Cerem Guvernului sa nu ne faca de ras mai mult

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, avertizeaza ca Romania s-ar putea confrunta cu un nou eveniment de tipul Martea Neagra. Asta pentru ca, marti, 13 noiembrie, se va publica atat Rezolutia Parlamentului.

Ponta, despre declaratiile lui Dragnea referitoare la Colectiv: E o mare ticalosie sa zici, din coltul mustatei, stiu eu cum au murit. Cum au murit?

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, a criticat dur declaratiile insinuante ale lui Liviu Dragnea, cu privire la tragedia din Colectiv, intr-un interviu la Romania TV, duminica seara.

Politic show: Guvernul legalizeaza mita la concursurile pe posturi n universitati: Evaluatorii pot fi profesori sau cercetatori care au beneficiat de foloase din partea candidatilor; Victor Ponta: Categoric nu voi candida n 2019 la prezidentiale, dar voi

Victor Ponta: Marti o sa avem o rezolutie in PE de condamnare a Romaniei de catre toate grupurile politice. Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca, pe. ii lamurim p-astia din UE ca nu coruptia e marea problema a Romaniei? cum vede Tariceanu mizele Romaniei la presedintia UE. ii lamurim p-astia din.

VICTOR PONTA lanseaza NUCLEARA dupa demisia momentului din GUVERNUL DANCILA: Chiar si-a propus sa ne scoata din UE

Fostul premier Victor Ponta lanzeaza critici dure dupa ce Victor Negrescu si-a dat demisia din functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. Ponta a apreciat ca plecarea lui Negrescu reprezinta o mare.

Victor Ponta: Cresterea pensiilor si salariilor cu bani imprumutati ne va aduce in situatia Greciei din 2000

Fostul premier Victor Ponta sustine ca politica guvernamentala de crestere a pensiilor si salariilor este una sinucigasa, care va duce Romania pe drumul dezastrului, asemanator situatiei in care se afla Grecia in anul 2000.

Be Eu: Oficial european, despre rezolutia impotriva Romaniei in Parlamentul European

Doua lovituri puternice pentru Romania sunt asteptate saptamana viitoare dinspre Uniunea Europeana. Marti, pe 13 noiembrie, este asteptat raportul MCV si este votata si rezolutia impotriva Romaniei in Pa.

Renate Weber, despre rezolutia PE privind statul de drept: Arunca o lumina proasta asupra Romaniei. Sunt prezentate jumatati de adevaruri

Europrlamentarul ALDE, Renate Weber, a declarat, marti, dupa rezolutia privind statul de drept din Romania, ca arunca o lumina proasta asupra statului roman. Mai mult, reprezentanta ALDE a precizat ca au fost prezentate jumatati de adevaruri.

Maria Grapini, despre rezolutia PE: Sunt revoltata. O nedreptate pentru tara mea

Eurodeputata Maria Grapini, din cadrul grupului SD din Parlamentul European PE), a declarat marti ca nu a votat rezolutia privind statul de drept in Romania, pentru ca a fost o rezolutie a.

Victor Ponta dezvaluie de ce a demisionat Victor Negrescu: Ce spune despre noua propunere a PSD

Demisia lui Victor Negrescu din fruntea Ministerul Afacerilor Europene ar veni dupa ce acesta a deranjat orgoliilor unora din membrii importanti ai Guvernului prin reprosurile facute in sedinta de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )