Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta, la Salonul Auto: Suntem o tara care nu are inca o strategie de siguranta rutiera

B1 B1,
Victor Ponta, la Salonul Auto: Suntem o tara care nu are inca o strategie de siguranta rutiera

Premierul Victor Ponta a fost prezent vineri la Salonul Auto de la Baneasa, unde a facut unele declaratii despre cat de importanta este industria auto pentru Romania si despre sistemul taxe si impozite care. continuă pe B1

Universitatea din Bucuresti a trimis Ministerului Educatiei rapoartele privind plagiatul lui Victor Ponta si a cerut ministrului sa ia masurile legale care se impun / Ecaterina Andronescu: Lasati-ma sa le citesc si sa gandesc un raspuns

Universitatea din Bucuresti a trimis miercuri, 17 octombrie, catre Ministerul Educatiei rapoartele Comisiei de Etica si pe cel al specialistilor in drept care arata ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, a anuntat rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru. Cele doua documente sunt insotite de o scrisoare prin care am solicitat doamnei ministru sa examineze situatia si sa ia masurile legale care se impun, a declarat Mircea Dumitru, care a precizat ca nu am putut cere explicit niciun fel de masura. Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca nu a apucat sa citeasca rapoartele.

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012 este gata de start, cu aproape 20 de masini in premiera nationala. Premierul, Victor Ponta, vine la deschidere

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii SABA) este gata de start, urmand sa se tina in perioada 19-28 octombrie la Romaero Baneasa. Organizatorii spun ca vor fi prezentate aproape 20 de masini in premiera nationala, iar noua generatie a SUV-ului Honda CR-V va fi lansata oficial in Romania in cadrul Salonului. Deschiderea va avea loc vineri, 19 octombrie, in prezenta premierului Romaniei, Victor Ponta, potrivit organizatorilor.

Victor Ponta: Taxa de prima inmatriculare auto va fi inlocuita cu una de mediu, speram de la 1 ianuarie 2013

Premierul Victor Ponta, in timpul unei vizite la Salonul Auto, ca sistemul de taxare a proprietarilor de autovehicule va fi modificat incepand cu 2013, prin inlocuirea actualei taxe de prima inmatriculare cu o.

Victor Ponta: In mod sigur taxa auto trebuie modificata in sensul in care si Comisia Europeana ne-a cerut

Taxa de prima inmatriculare nemultumeste pe toata lumea, a blocat instantele din tara si trebuie in mod sigur modificata, a declarat premierul Victor Ponta la deschiderea editiei 2012 a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii SABA). El a mai spus ca numarul de morti din accidente rutiere este mult prea mare, iar autoturismul a devenit o arma a crimei, astfel ca ar fi nevoie ca unele lucruri sa fie schimbate, cum ar fi acordarea permiselor de conducere sau a licentelor de transport persoane.

FOTOGALERIE La ce sa te astepti daca te duci la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012

La Romaero Baneasa a inceput Salonul Auto Bucuresti si Accesorii SABA), un mic salon auto de criza ce nu trebuie confundat cu celebrul SIAB, care nu s-a mai tinut din 2007. Sunt circa 20 de modele in premiera nationala, insa nu sunt prezente toate marcile, iar expunerea nu rivalizeaza nici pe departe cu saloanele auto consacrate. Evenimentul auto se desfasoara in perioada 19-28 octombrie, iar organizatorii asteapta 50. 000 de vizitatori. Biletul de intrare costa 15 lei, iar parcarea 10 lei.

Programul Rabla: Guvernul ar putea limita numarul tichetelor la un singur voucher - Victor Ponta

Guvernul ar putea limita numarul tichetelor acordate in schimbul casarii masinilor vechi la un singur astfel de voucher, fata de trei tichete acordate in prezent, care sa poata fi folosit numai de catre proprietarul masinii scoase din uz, nu si de catre intermediar, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Ce parere are Jose Manuel Barosso despre intalnirea cu Victor Ponta

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a catalogat buna si constructiva intrevederea cu premierul Victor Ponta, precizand ca au discutat despre sistemul judiciar si despre absortia fondurilor.

RTV: Victor Ponta ii va inmana lui Barroso o lista cu opt cerinte in cadrul intrevederii de la Guvern

Premierul Victor Ponta are la aceasta ora, la Palatul Victoria, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, prilej cu care Ponta ii va inmana o lista cu opt cerinte, informeaza Romania TV. Potrivit sursei citate, printre solicitari se numara si neimplicarea Comisiei in campania electorala din Romania.

Jose Manuel Barroso, intampinat la Palatul Victoria de premierul Victor Ponta

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a ajuns, miercuri, la Palatul Victoria, unde a fost intampinat de premierul Victor Ponta, relateaza Agerpres. Seful Executivului de la Bucuresti are o intrevedere cu oficialul european, care urmeaza sa participe miercuri dupa-amiaza la Congresul Partidului Popular European organizat la Palatul Parlamentului.

European Voice: Victor Ponta, un oportunist agresiv caruia ii plac ambuscadele politice

European Voice, publicatie editata de Economist Group, a publicat joi un profil dur al premierului Victor Ponta intitulat Oportunistul agresiv articol cu plata). Materialul semnat de Andrew Garner trece in revista parcursul lui Ponta aratand ca ii plac ambuscadele politice si ca este, cu siguranta, un om care loveste repede si eficient.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )