Libnet.ro
UNICEF

19:30

Victor Ponta va efectua joi o vizita in Serbia - agentia Tanjug

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta va efectua joi o vizita in Serbia - agentia Tanjug

Premierul Victor Ponta va vizita, joi, Serbia si se va intalni cu omologul sau sarb Ivica Dacic, a anuntat guvernul de la Belgrad, potrivit agentiei sarbe Tanjug, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Este bine ca liderii PPE vin la Bucuresti caci vor observa in mod direct faptul ca Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o vizita la Slatina, ca vizita liderilor europeni ai PPE la Bucuresti este oportuna. Premierul si-a argumentat declaratia spunand ca astfel, acestia vor.

RTV: Victor Ponta ii va inmana lui Barroso o lista cu opt cerinte in cadrul intrevederii de la Guvern

Premierul Victor Ponta are la aceasta ora, la Palatul Victoria, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, prilej cu care Ponta ii va inmana o lista cu opt cerinte, informeaza Romania TV. Potrivit sursei citate, printre solicitari se numara si neimplicarea Comisiei in campania electorala din Romania.

Secretarul general al PPE: Victor Ponta ar trebui sa fie mandru ca se organizeaza acest ...

Secretarul general al Partidului Popular European, Antonio Lopez, i-a transmis premierului Victor Ponta ca ar trebui sa fie mai putin critic si mai pozitiv pe fondul organizarii Congresul PPE in Bucuresti, potrivit b1. ro. Intrebat cum comenteaza participarea preseintelui Traian Basescu la congresul PPE, despre care Victor Ponta spune ca este neconstitutionala, Lopez a raspuns ca seful Guvernului ar trebui sa fie mandru si optimist ca Romania organizeaza aceasta intalnire. Cred ca ar trebui .

Victor Ponta: Veti vedea ca ANRMAP a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene

Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei ca Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP) a fost o institutie a PDL de fraudare a fondurilor europene. Este o informare pentru tot Guvernul si va fi prezentata si presei, s-a incheiat controlul la ANRMAP si o sa vedeti cum un sistem de protectie politica a incurajat fraudarea fondurilor europene, fie ca e vorba de Primaria Sectorului 3, unde toate programele au fost fraudate cu sprijinul ANRMAP si a presedintelui ANRMAP, doamna aceea pe care o vedeti pe la televizor dandu-ne lectii cum cum ar trebui sa fraudam si noi, eventual, fie ca e vorba de Primaria Targu Mures, a spus Ponta.

UPDATE: LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat ca principala tema a discutiei pe care o va avea, miercuri, cu seful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbtia fondurilor europene si a apreciat din nou ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa-i urecheze pe aceasta tema pe fostii ministrii PDL, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la .

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

Victor Ponta: URASC ceea ce reprezinta Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a marturisit, duminica, in cadrul unui interviu difuzat de PRO TV, ca uraste ceea ce reprezinta presedintele Traian Basescu. Victor Ponta a facut aceasta afirmatie raspunzand unei intrebari pe marginea episodului Dottore, apelativ cu care Traian Basescu l-a gratulat in vara. Episodul acela mi-a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca presedintele Basescu va folosi intotodeauna, cat va fi in viata, si ii doresc o viata cat mai lunga, santajul si armele cele .

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

Ce parere are Jose Manuel Barosso despre intalnirea cu Victor Ponta

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a catalogat buna si constructiva intrevederea cu premierul Victor Ponta, precizand ca au discutat despre sistemul judiciar si despre absortia fondurilor.

Victor Ponta la mitingul USL: Vom propune in modificarea Constitutiei un rol clar al presedintelui, al premierului si al Parlamentului

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a vorbit celor 60. 000 de oameni adunati pe National Arena la lansarea candidatilor USL despre forta care trebuie sa mearga mai departe pe 9 decembrie, la alegerile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )