Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta: Investitiile straine directe in tara noastra au crescut in primele 6 luni cu aproape 40%. Daca adoptam Noul Cod Fiscal cu siguranta pana in 2016 aceasta crestere se poate dubla

B1 B1,
Victor Ponta: Investitiile straine directe in tara noastra au crescut in primele 6 luni cu aproape 40%. Daca adoptam Noul Cod Fiscal cu siguranta pana in 2016 aceasta crestere se poate dubla

Premierul Victor Ponta a declarat ca prin introducerea Noului Cod Fiscal, investitiile straine in tara noastra ar putea creste, precizand ca totul depinde doar de noi. Economy - investitiile. continuă pe B1

Investitiile straine directe au crescut cu 39%, ajungand la 1.66 mld. euro in primul semestru

Investitiile straine directe au crescut in primul semestru cu 39%, la circa 1. 66 miliarde euro, dupa ce in iunie investitorii au plasat 370 milioane de euro pe piata locala, al doilea cel mai ridicat nivel din acest an, dupa cel din martie, potrivit.

Investitiile straine directe au fost de 1,66 miliarde euro in primul semestru

Investitiile straine directe au fost in primul semestru la circa 1,66 miliarde euro, dupa ce in iunie investitorii au plasat 370 milioane de euro pe piata locala, al doilea cel mai ridicat nivel din acest an, dupa cel din martie, potrivit unui comunicat al BNR, remis azi redactiei.

Victor Ponta: Salarii mai mari, preturi mai mici!. Alimentele s-au ieftinit in iulie 2015 cu 7,25% fata perioada similara din 2014, iar salariul mediu a crescut cu 7,8%

Premierul Victor Ponta ii anunta pe romani, pe Facebook, ca alimentele s-au ieftinit. Conform statisticilor prezentate de seful Executivului, cetatenii ar trebui sa simta semnificativ cresterea nivelului de.

Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in primul interviu acordat dupa intoarcerea in tara, la Romania Tv, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie. Pana in decembrie 2016 mai e putin, a spus premierul. Ponta a facut, in timpul emisiunii, si o demonstratie de sustenabilitate a proiectului de Cod Fiscal, explicand ca impactul bugetar se poate sustine din cresterea economica, colectari mai bune si dintr-un sistem antifrauda care functioneaza din ce in ce mai bine. De asemenea, primul ministru a sustinut ca vacanta sa pe cel mai mare vas de croaziera din lume, in care a fost surprins saptamana trecuta, este putin mai ieftina decat la Mamaia.

Ion Cristoiu: Daca vrea sa mai ramana in politica, Victor Ponta nu-si poate permite sa demisioneze. Pentru cariera sa politica demisia ar insemna sfarsitul

Zilele acestea a aparut in presa, pe surse, informatia potrivit careia odata cu intoarcerea in tara premierul Victor Ponta isi va da demisia din fruntea Executivului. Jurnalistul Ion Cristoiu comenteaza pe.

Victor Ponta, invitat la Mamaia dupa declaratiile despre vacanta in Caraibe

Mamaia e pregatita pentru Ponta. Si il asteapta cu cinci stele. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism il provoaca pe prim-ministrul Victor Ponta sa-si petreaca un sejur la Mamaia. Gratis. Invitatia.

VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Premierul Victor Ponta se afla marti seara la Tbilisi, unde asista la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Ministerul ungar de externe l-a convocat pe ambasadorul roman la Budapesta pentru a da explicatii referitoare la o declaratie a premierului Victor Ponta

Ambasadorul roman la Budapesta, Victor Micula, a fost convocat de Ministerul ungar de Externe cu privire la o declaratie a premierului Victor Ponta, potrivit catora Ungaria, prin actiunile ei, incearca sa.

Victor Ponta: Daca nu se aproba Codul Fiscal, nu vom avea noua lege a salarizarii

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca daca noul Cod Fiscal nu va trece, nu vom avea o noua lege a salarizarii. Mai mult de atat Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi intors codul pentru ca.

Victor Ponta: Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia. Potrivit surselor EurActiv. ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament de luxe suite) este de aproximativ 5. 933 dolari 2 persoane).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )