Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Premierul Victor Ponta se afla marti seara la Tbilisi, unde asista la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri. continuă pe Hotnews

Presa din Georgia: Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi

Premierul Victor Ponta este asteptat sa participe marti seara la UEFA Super Cup, la Tbilisi, la invitatia premierului Georgiei, Irakli Garibashvili, scrie presa georgiana. La meciul dintre FC Barcelona si FC.

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, la Supercupa Europei

Premierul Victor Ponta si prim-ministrul Estoniei, Taavi Roivas, vor fi prezenti, marti, in tribunele stadionului Boris Paiciadze din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei, meci care opune formatiile FC.

Victor Ponta, asteptat la Tbilisi la Supercupa Europei. El a fost invitat si la o cina oficiala - presa georgiana

Prim-ministrul Victor Ponta a fost invitat de catre omologul sau georgian, Irakli Garibashvili, sa asiste la meciul de Supercupa UEFA care are loc in aceasta seara la Tbilisi, scrie presa georgiana.

Victor Ponta, despre operatia din Turcia: Nu am avut sponsor. A fost platita din banii familiei (VIDEO)

Victor Ponta spune ca sunt sanse mari sa scape de o noua interventie chirurgicala dupa operatia la genunchi suferita in luna iunie la o clinica din Turcia, informeaza B1 TV. Premierul sustine ca a urmat.

Magda Bistriceanu, despre concediul lui Victor Ponta: A fost insotit de un ofiter SPP. A stat in jur de trei ore la debarcare (VIDEO)

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in concediu, a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician moderata de Silviu Manastire, ca premierul a fost insotit de.

Mircea Geoana: Din momentul in care a fost inculpat pentru fapte de coruptie, Victor Ponta nu mai are control asupra propriului destin politic. Nu mai poate ramane in functia de premier (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii X-Press moderata de Sabin Orcan, ca premierul Victor Ponta nu mai are control asupra propriului destin politic dupa ce a fost inculpat de DNA.

Premierul Victor Ponta, la Guvern

Premierul Victor Ponta a ajuns, marti dimineata, in jurul orei 09. 00, la sediul Guvernului. Luni seara, el a precizat ca nu isi va da demisia din fruntea Executivului decat daca va pierde sprijinul coalitiei.

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, astazi, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru.

Premierul Victor Ponta s-a intors la serviciu, dupa 12 zile de concediu

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta s-a intors la Guvern

Premierul Victor Ponta s-a intors luni dimineata la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, acesta urcand scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )