Libnet.ro
UNICEF

10:45

BNR, nou atac la Codul Fiscal si la Victor Ponta

Antena3 Antena3,
BNR, nou atac la Codul Fiscal si la Victor Ponta

Criza din zona Euro nu s-a terminat. Criza financiara are consecinte care vor dura si ne afecteaza si pe noi. Important e ca ceea ce s-a realizat in ultimii ani, aceasta agoniseala nu trebuie risipita cu. continuă pe Antena3

Din nou despre Codul Fiscal si politica monetara. Inca mai este posibil ca ratiunea sa invinga

Despre reducerea TVA la alimente si alte bauturi nealcoolice, despre relaxarile prevazute de Codul Fiscal nepromulgat de presedintele Romaniei), si despre cresterea salariilor in sectorul bugetar pe scurt despre relaxarile fiscale s-a discutat relativ putin din perspectiva politicii monetare. Din aceasta perspectiva, analiza s-a focalizat pe deflatia temporara indusa de reducerea TVA. Alte aspecte, cel putin la fel de importante, desi au fost amintite au ramas mai degraba insuficient explicate publicului si, mai ales, politicienilor, care inca mai pot decide asupra Codului Fiscal.

Din nou despre Codul Fiscal si politica monetara

Despre reducerea TVA la alimente si alte bauturi nealcoolice, despre relaxarile prevazute de Codul Fiscal nepromulgat de presedintele Romaniei), si despre cresterea salariilor in sectorul bugetar pe scurt despre relaxarile fiscale s-a.

Victor Ponta: Daca nu se aproba Codul Fiscal, nu vom avea noua lege a salarizarii

Premierul Victor Ponta a afirmat luni ca daca noul Cod Fiscal nu va trece, nu vom avea o noua lege a salarizarii. Mai mult de atat Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi intors codul pentru ca.

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

Ponta, despre consultarile pe Codul fiscal: Pentru mine, linia rosie este 20% TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri seara, referitor la negocierile care urmeaza sa aiba loc intre partide pe tema noului Cod fiscal, ca, din punctul sau de vedere, linia rosie ar fi reducerea la 20% a TVA.

Tariceanu: Disputa de acum pe Codul Fiscal nu are nimic de a face cu argumentele economice. Nu vreau ca romanii sa ajunga sa plateasca, din nou, nota de plata a unor conflicte politice create artificial

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, scrie intr-un mesaj postat pe pagina sa facebook, ca disputa pe Codul fiscal nu are nimic de a face cu argumentele economice si readuce in atentie planul de.

Catalin Predoiu: Victor Ponta si guvernul lui tocmai incep sa puna focul in padure. Adoptarea Codului Fiscal fara masuri de acompaniere duce la deficite bugetare imense si saracie

Premierul din umbra al PNL, Catalin Predoiu, sustine ca Victor Ponta ascunde romanilor adevarul cu privire la cresterea economica. Acesta s-a aratat ingrijorat de faptul ca economia se bazeaza din ce in ce.

Victor Ponta, atac la adresa Ungariei: Guvernul Romaniei nu poate tolera la nesfarsit derapajele inacceptabile ale oficialilor maghiari. Nu trebuie sa primesc aprobare de la Budapesta ca sa-mi expun opinii, nu inghit asemenea situatii

Premierul Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa Budapestei. Seful Executivului spune ca Guvernul Roman nu mai poate tolera derapajele oficialilor maghiari in Romania. Dupa ce in presa au aparut informatii.

Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in primul interviu acordat dupa intoarcerea in tara, la Romania Tv, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie. Pana in decembrie 2016 mai e putin, a spus premierul. Ponta a facut, in timpul emisiunii, si o demonstratie de sustenabilitate a proiectului de Cod Fiscal, explicand ca impactul bugetar se poate sustine din cresterea economica, colectari mai bune si dintr-un sistem antifrauda care functioneaza din ce in ce mai bine. De asemenea, primul ministru a sustinut ca vacanta sa pe cel mai mare vas de croaziera din lume, in care a fost surprins saptamana trecuta, este putin mai ieftina decat la Mamaia.

Victor Ponta, nou mesaj pe facebook prin care saluta cresterea economica

Victor Ponta saluta trendul ascendent pe care il urmeaza afacerile din comert si servicii, printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, iar intr-un al alt mesaj, premierul subliniaza cresterea exporturilor i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )