Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta prezinta datele privind incasarile in iulie la buget facute de ANAF: Un miliard de lei peste calcule, intr-o singura luna

B1 B1,
Victor Ponta prezinta datele privind incasarile in iulie la buget facute de ANAF: Un miliard de lei peste calcule, intr-o singura luna

Premierul Victor Ponta prezinta, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, datele privind incasarile in iulie la buget facute de ANAF. Previzionat in Legea Bugetului conform discutiilor cu CE si FMI ) -. continuă pe B1

Victor Ponta, mesaj virulent din America: Rusine celor care blocheaza Codul Fiscal

Datele privind incasarile in iulie la buget facute de 8234;ANAF8236;: 1. Previzionat in Legea Bugetului conform discutiilor cu CE si FMI) - 19,1 miliarde RON;2. Calculat impact negativ al reducerii neprevazute.

Victor Ponta, despre ordonanta privind salariile demnitarilor: S-au pus bani. S-a schimbat schimbarea. Eu nu mi-am schimbat parerea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat marti intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre bugetarea ordonantei privind salariile demnitarilor. S-au pus bani. S-a schimbat.

Ponta: Am primit de la ANAF datele preliminare privind incasarile din TVA pentru luna iunie 2015 - 5,067 miliarde RON. Cu taxe mai mici si ANAF mai eficient avem dezvoltare economica competitiva

Premierul Victor Ponta a anuntat joi ca a primit datele de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) referitoare la incasarile din TVA operatiuni interne pentru luna iunie 2015. Ponta subliniaza ca.

Victor Ponta, despre referendumul din 2012: Pentru mine ziua de 29 iulie va ramane intotdeauna un moment extraordinar, comparabil doar cu ziua de 22 decembrie 1989

Premierul Victor Ponta a transmis miarecuri, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca pentru el ziua de 29 iulie reprezinta un moment extraordinar, comparabil cu ziua de 22 decembrie 1989. Pentru mine ziua de 29.

Gabriel Oprea, delegat oficial de Victor Ponta sa-i preia atributiile de premier in perioada 29 iulie-9 august

Update: Victor Ponta l-a delegat oficial, miercuri, pe vicepremierului Gabriel Oprea sa-i preia a atributiile de prim-ministru in perioada 29 iulie-9 august. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial. Oprea va.

Gabriel Oprea, delegat oficial de premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta i-a delegat vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de conducere a Guvernului, in perioada 29 iulie - 9 august, premierul plecand in concediu de odihna in acest interval de timp, se arata in decizia publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Ce a declarat Victor Ponta despre marirea salariilor demnitarilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu a fost de acord cu ordonanta privind marirea salariilor demnitarilor de la 1 august, dar nu a vrut sa creeze o situatie penibila din punct de vedere politic si nu.

Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul a fost dat mai mult pentru colegii din PSD, si nu pentru Ponta, care a inteles situatia.

Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta.

Liviu Dragnea: Cineva in PSD m-a tradat si pe mine, si pe Victor Ponta

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nu el a fost cel care.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )