Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta il lauda pe presedinte: Bravo Iohannis!

Antena3 Antena3,
Victor Ponta il lauda pe presedinte: Bravo Iohannis!

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca a promulgat legea privind indemnizatia pentru mame. Chiar astazi n. r. luni) am semnat un decret de promulgare pentru o lege care, cu siguranta, este din. continuă pe Antena3

Dragos Pislaru, noul ministru al Muncii: Decretul de numire in functie a fost semnat de presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

UPDATE 11:40: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ministru al Muncii pentru Dragos Pislaru, propus de premierul Dacian Ciolos, potrivit B1 TV. Dragos Pislaru.

Presedintele Klaus Iohannis dezminte orice implicare in desemnarea lui Marian Munteanu ca pretendent PNL la Primarie

Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala. Totodata, Monica Macovei a criticat alegerea PNL.

Avertismentul lui Victor Ponta pentru Elena Udrea

Elena Udrea a afirmat ca fostul premier Victor Ponta ar fi avertizat-o ca va fi prima persoana pe care o va aresta Laura Codruta Kovesi dupa ce va fi numita la conducerea DNA, scrie puterea. ro. Deputatul.

Elena Udrea: Victor Ponta mi-a spus ca voi fi prima pe care Codruta Kovesi o va aresta (VIDEO)

Declaratie-socanta a Elenei Udrea. Potrivit deputatului, fostul premier Victor Ponta ar fi avertizat-o ca va fi prima persoana arestata dupa ce Laura Codruta Kovesi va fi numita la conducerea DNA, informeaza B1.

inca o gafa marca Iohannis: Presedintele si-a trecut in declaratia de avere din 2015, venituri din anul 2013 (VIDEO)

Inca o gafa marca Klaus Iohannis! Seful statului si-a trecut in declaratia de avere completata in 2015 venituri din indemnizatia de presedinte din anul 2013. Doar ca in 2013 Iohannis nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )