Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, mesaj din seria Its the economy: Datele oficiale INS - Investitii cu 7,2% mai mari in semestrul I 2015 fata de semestrul I 2014

B1 B1,
Victor Ponta, mesaj din seria Its the economy: Datele oficiale INS - Investitii cu 7,2% mai mari in semestrul I 2015 fata de semestrul I 2014

Premierul Victor Ponta a postat miercuri, pe pagina personala de Facebook, un nu mesaj din seria Its the economy, in care ofera detalii despre investitiile care s-au facut in Romania in primul semestru din. continuă pe B1

Mesaj important al lui Victor Ponta. Ce le transmite diplomatilor

Premierul Victor Ponta le-a cerut, miercuri, diplomatilor romani prezenti la Reuniunea Anuala a Diplomatiei, sa intareasca relatiile cu tarile vecine, astfel incat Romania sa devina un partener si.

Victor Ponta nu vrea sa mai fie premier

Premierul Victor Ponta a facut, joi, un anunt-surpriza: nu mai vrea un nou mandat de prim-ministru. Nu e cazul insa ca Opozitia sa se bucure, pentru ca Ponta nu are de gand nici sa plece de la.

Premierul Victor Ponta, pentru a patra oara la DNA

Premierul Victor Ponta a ajuns, in urma cu putin timp, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse citate de Romania libera se pare ca Ponta ar fi solicitate chiar el intalnirea cu procurorii anticorputie.

Razvan Savaliuc: Mie imi place atitudinea lui Victor Ponta

Mie imi place atitudinea lui Victor Ponta pentru ca ea vine sa dejoace acest dosar televizat al DNA, a declarat jurnalistul Razvan Savaliuc. Premierul Victor Ponta a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat in .

Victor Ponta, din nou la DNA: Acum ca am terminat cu Noul Cod Fiscal, ma pot ocupa si de alte probleme (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la sediul DNA, informeaza B1 TV. Este pentru a patra oara cand Ponta s-a prezentat la DNA in dosarul in care a fost pus sub invinuire in urma cu cateva luni. Acum ca am.

Victor Ponta a plecat de la DNA

ACTUALIZARE 15:58 Ponta: Am facut cerere de disjungere din dosar a partii care ma vizeaza Premierul Victor Ponta a parasit sediul DNA, spunand ca a raspuns tuturor intrebarilor procurorului si a facut o cerere pentru a fi disjunsa din dosarul mare Turceni-Rovinari partea care il vizeaza pe el, astfel incat cauza sa fie solutionata mai repede, transmit surse din presa.

Victor Ponta sustine ca unele prevederi din Codul Fiscal care au fost amanate ar putea fi puse in practica mai devreme de 2017

Premierul Victor Ponta spune ca unele reduceri de taxe care au fost amanate dupa 1 ianuarie 2017, in urma modificarii proiectului de Cod Fiscal, ar putea fi puse in practica mai devreme. Acele masuri care nu au fost scoase din Cod, ci amanate, pe masura ce dovedim cu cifre ca sunt sustenabile putem sa le punem in practica chiar mai devreme de 1 ianuarie 2017. Ma refer la plafonarea la cinci salarii a contributiei la CASS, ma refer la taxa pe constructii, impozitul pe dividende, a declarat Ponta la inceputul sedintei de Guvern.

Victor Ponta, un pericol pentru PSD. Victor Rotariu: Pentru Romania a fost de cand a intrat in politica

Jurnalistul Victor Rotariu este de parere ca Victor Ponta este un pericol in acest moment pentru PSD, dar si pentru Romania. Cand ai un premier pe care nu il controlezi pe linie de partid care are la.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Premierul Victor Ponta: Presedintele nu ma poate suspenda, nu exista acest drept constitutional

Victor Ponta a declarat joi seara, ca in urma unei eventuale trimiteri a sa in judecata presedintele nu are niciun drept constitutional sa il suspende din functie. Totodata, premierul a subliniat, intrebat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )