Libnet.ro
UNICEF

01:06

Victor Ponta: Munciti ca sa aveti bani. Basescu face galagie pentru ca nu stie sa munceasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victor Ponta: Munciti ca sa aveti bani. Basescu face galagie pentru ca nu stie sa munceasca

Premierul Victor Ponta a afirmat, intrebat cum comenteaza indemnul lui Traian Basescu adresat tinerilor la Scoala de Vara a PMP de a protesta in fata Guvernului, ca opinia sa este sa muncim ca sa avem bani, adaugand ca presedintele. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Eu as spune sa muncim ca sa avem bani. Basescu nu stie sa munceasca si atunci face galagie

Premierul Victor Ponta a afirmat, sambata, intrebat cum comenteaza indemnul lui Traian Basescu adresat tinerilor la Scoala de Vara a PMP de a protesta in fata Guvernului, ca opinia sa este sa muncim ca sa avem bani, adaugand ca presedintele face galagie fiindca nu stie sa munceasca.

Victor Ponta: Basescu nu stie sa munceasca si face galagie

Basescu nu stie sa munceasca si face galagie, spune premierul Victor Ponta. El ii sfatuieste pe tineri sa munceasca daca vor sa aibe bani, nu sa protesteze in strada, asa cum i-a indemnat.

Victor Ponta: Vrem sa calculam suspendarea lui Traian Basescu ca la sah

Victor Ponta a declarat in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea QA de la Antena 3 ca, in ceea ce priveste eventuala suspendare a lui Traian Basescu din functia de presedinte, este necesara o.

VIDEO Victor Ponta despre presupusul ofiter acoperit dintre candidatii la Presedintie: Evident ca nu la mine se referea Basescu

Premierul Victor Ponta a comentat joi seara, la Bistrita, afirmatiile presedintelui Traian Basescu potrivit caruia printre candidatii la Presedintie ar fi un ofiter acoperit. Evident ca nu se referea la mine dl Traian Basescu, fiindca ne-a verificat pe toti membrii Guvernului. El a mai afirmat ca, desi ar putea sti o astfel de informatie, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT), ar fi o infractiune sa o divulge.

Victor Ponta, despre situatia manualelor scolare: Pentru prima data in 10 ani facem reforma

Premierul Victor Ponta a explicat, sambata, intrebat de un jurnalist despre situatia manualelor scolare pentru clasa a I-a si a II-a, ca, pentru prima oara in 10 ani, se face o reforma adevarata in.

DN15 A, care face legatura intre Bistrita-Nasaud si Mures, inaugurat in prezenta premierului Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus

Una dintre cele mai problematice investitii din Bistrita-Nasaud, care a avut nevoie de mai bine de trei ani pentru a fi finalizata a fost inaugurata joi in prezenta primului ministru Victor Ponta si a ministrului Transporturilor Ioan Rus. DN15A leaga Bistrita-Nasaud de judetul Mures.

Klaus Iohannis catre Victor Ponta: Noi stim care este interesul Romaniei si nu ne vom face de minune

Victor Ponta le-a transmis, joi, o scrisoare presedintilor principalelor partide politice prin care le solicita sa sprijine candidatul Romaniei pentru portofoliul de comisar european pentru Politica Regionala, Corina Cretu.

Victor Ponta: Vrem sa unim Moldova de Transilvania prin drumuri

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in judetul Vrancea, unde a verificat stadiul lucrarilor la DN2D, ca acesta face parte din proiectul major national prin care se doreste unificarea, prin infrastructura, a .

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Taxa pe stalp urmeaza sa fie redusa la 1%

Taxa pe constructii speciale, cunoscuta drept taxa pe stalp, urmeaza sa fie redusa de la 1,5% la 1% din valoarea constructiilor, a anuntat premierul Victor Ponta. Veniturile incasate din acest impozit vor.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )