Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta:Nu sunt nici pisic, nici agent acoperit, desi nu vorbim de Securitate, ci de servicii moderne

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta:Nu sunt nici pisic, nici agent acoperit, desi nu vorbim de Securitate, ci de servicii moderne

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara in emisiunea Editie Speciala la postul de televiziune Romania TV. Aceasta este prima aparitie a premierului intr-o emisiune televizata dupa ce presedintele Traian Basescu a dezvaluit, la Realitatea TV, ca Ponta a fost ofiter acoperit al SIE intre 1997 si 2001. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Povestea cu sefii serviciilor care sa fie din opozitie mi s-a parut o gogoasa/ Basescu a facut cerere la Guvern pentru casa dupa terminarea mandatului

Premierul Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca nu este nici pisic, nici agent acoperit si ca epitetele presedintelui Traian Basescu la adresa sa sunt inacceptabile. Intrebat in ce mod va numi sefii serviciilor secrete daca va ajunge presedinte, Ponta a afirmat ca povestea asta cu sa fie din opozitie sau de la putere mie mi s-a parut o gogoasa din start. In opozitie fata de cine? Fata de mine?. Premierul a mai declarat ca a primit in urma cu doua saptamani de la seful statului o cerere privind atribuirea unei case dupa terminarea mandatului.

VIDEO Victor Ponta: Domnul Basescu m-a promovat. De la pisic la agent e lucru mare

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu l-a promovat prin dezvaluirea ca ar fi fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001, pe vremea cand era si procuror: Domnul Basescu m-a promovat, de la pisic la agent e lucru mare', a afirmat Ponta. El a sustinut ca domnul presedinte Basescu minte in legatura cu Hotararea de Guvern adoptata in 2013, ce prevede ca dezvaluirea personalului SIE, chiar si dupa incetatea raporturilor de munca, este secret de stat.

Ponta: Nu sunt pisic, nici agent acoperit. Nu vorbim despre Securitatea la care Basescu a scris tone de dosare

Victor Ponta a declarat la Romania TV ca, prin scandalul ofiterului acoperit, Traian Basescu a atacat mai degraba serviciile de informatii decat pe el, intrucat SRI si SIE nu au dorit sa fie folosite de seful statului in campania electorala. Premierul a mai spus ca nu este agent acoperit si nici nu a fost.

CCR: Candidatura lui Victor Ponta nu e afectata de sesizarea lui Gheorghe Funar privind ofiterul acoperit

Magistratii CCR au decis, vineri, ca sesizarea luiGheorghe Funar nu afecteaza candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale, relateazaB1 TV. Astfel, CCR a respins contestatia lui Funar privind ofiterul .

Funar cere CCR sa verifice legalitatea candidaturii lui Victor Ponta. Contestatia se judeca VINERI

In campania electorala pentru alegerile prezidentiale au aparut informatii furnizate de presedintele Basescu referitoare la candidatul Victor Ponta, care a fost ofiter acoperit al SIE, in perioada 1997-2001, cand detinea functia de procuror. Eu am trecut de la vorbe la fapte pentru elucidarea acestui caz si am sesizat Curtea Constitutionala care trebuie sa decida, pe baza de probe, daca Victor Ponta a incalcat Constitutia. Am cerut CC sa verifice legalitatea candidaturii lui Ponta care, in opinia mea, incalca dispozitiile constitutionale ale articolului 40, alin. Este o bomba cu efect intarziat, iar Ponta risca sa fie blocat de CC, a spus Funar.

CCR: Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a decis ca Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale. Judecatorii au analizat o contestatie depusa pe tema ofiterului acoperit. Judecatorii CCR au respins, vineri, sesizarea.

Gheorghe Funar a sesizat CCR, cerand verificarea legalitatii candidaturii lui Victor Ponta

Candidatul independent la Presedintie, Gheorghe Funar, a sesizat Curtea Constitutionala, cerand institutiei sa decida daca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia si sa verifice legalitatea candidaturii acestuia dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca a fost ofiter acoperit SIE.

Victor Ponta: Basescu, mai rau decat Ceausescu

Nici Ceausescu nu ar fi facut ce face Basescu in aceasta campanie electorala, spune premierul Victor Ponta. Acesta sustine ca ar fi imediat arestat daca ar cere informatii despre adversarii lui politici de la.

Victor Ponta, in urma cu 17 ani: Cea mai mare calitate a mea este ca sunt tanar

La numai de 25 de ani Victor Ponta era unul dintre cei mai tineri procurori din Romania. Acum, in varsta de 42 de ani, Ponta e cel mai tanar premier al tarii si ar putea fi si cel mai tanar presedinte, daca.

Victor Ponta, in urma cu 17 ani: Cea mai mare calitate a mea este ca sunt tanar (VIDEO)

La numai de 25 de ani Victor Ponta era unul dintre cei mai tineri procurori din Romania. Acum, in varsta de 42 de ani, Ponta e cel mai tanar premier al tarii si ar putea fi si cel mai tanar presedinte, daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )