Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR: Candidatura lui Victor Ponta nu e afectata de sesizarea lui Gheorghe Funar privind ofiterul acoperit

B1 B1,
CCR: Candidatura lui Victor Ponta nu e afectata de sesizarea lui Gheorghe Funar privind ofiterul acoperit

Magistratii CCR au decis, vineri, ca sesizarea luiGheorghe Funar nu afecteaza candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale, relateazaB1 TV. Astfel, CCR a respins contestatia lui Funar privind ofiterul . continuă pe B1

VIDEO Curtea Constitutionala a respins sesizarea lui Gheorghe Funar in cazul Ponta - ofiter acoperit. Victor Ponta ramane in cursa prezidentiala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins vineri, cu majoritate de voturi, sesizarea depusa de Gheorghe Funar in cazul Ponta - ofiter acoperit, relateaza Agerpres. Decizia CCR inseamna ca Victor Ponta ramane in cursa prezidentiala.

CCR: Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a decis ca Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale. Judecatorii au analizat o contestatie depusa pe tema ofiterului acoperit. Judecatorii CCR au respins, vineri, sesizarea.

Gheorghe Funar a sesizat CCR, cerand verificarea legalitatii candidaturii lui Victor Ponta

Candidatul independent la Presedintie, Gheorghe Funar, a sesizat Curtea Constitutionala, cerand institutiei sa decida daca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia si sa verifice legalitatea candidaturii acestuia dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca a fost ofiter acoperit SIE.

Decizie CCR: Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a respins astazi, cu majoritate de voturi, contestatia formulata de Gheorghe Funar privind legalitatea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din acest an.

Funar cere CCR sa verifice legalitatea candidaturii lui Victor Ponta. Contestatia se judeca VINERI

In campania electorala pentru alegerile prezidentiale au aparut informatii furnizate de presedintele Basescu referitoare la candidatul Victor Ponta, care a fost ofiter acoperit al SIE, in perioada 1997-2001, cand detinea functia de procuror. Eu am trecut de la vorbe la fapte pentru elucidarea acestui caz si am sesizat Curtea Constitutionala care trebuie sa decida, pe baza de probe, daca Victor Ponta a incalcat Constitutia. Am cerut CC sa verifice legalitatea candidaturii lui Ponta care, in opinia mea, incalca dispozitiile constitutionale ale articolului 40, alin. Este o bomba cu efect intarziat, iar Ponta risca sa fie blocat de CC, a spus Funar.

Monica Macovei: Victor Ponta trebuie sa demisioneze. Il au rusii la mana cu ceva pe ofiterul Ponta?

Monica Macovei afirma ca Victor Ponta trebuie sa demisioneze din functia de prim-ministru si sa-si retraga candidatura pentru functia de presedinte al Romaniei, dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca a fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe.

EXCLUSIV A fost sau n-a fost? Victor Ponta figureaza pe cand era simplu procuror intr-o delegatie cu generali si colonei din serviciile secrete aflata in SUA in 1999 pentru a participa la un Forum anticoruptie/ Ponta scrie in CV ca a participat la semina

Numele fostului procuror Victor Ponta figureaza in delegatia oficiala a Romaniei care a participat, in februarie 1999, la forumul global pe tema luptei anticoruptie, delegatia fiind formata aproape integral din generali si colonei din serviciile secrete. Unul dintre participati a declarat pentru HotNews. ro, sub protectia anonimatului, ca Ponta nu a participat la seminar si nu-si aminteste sa-l fi vazut in avion cu restul delegatiei. Pe de alta parte, in CV-ul oficial al premierului scrie ca a fost participant la forumul din 1999 organizat de guvernul SUA. A fost sau n-a fost Victor Ponta alaturi de alti generali si colonei la forumul din Statele Unite si cum se explica prezenta sa acolo, el fiind pe atunci simplu procuror? Victor Ponta nu a putut fi contactat pentru a clarifica semnele de intrebareUPDATE 16. 30: Fostul sef DGIPI, Virgil Ardealean: Separat ne-am dus, separat am venit. La hotelul unde am fost cazati, a fost inclusiv Ponta .

UPDATE: Basescu il someaza pe Victor Ponta sa recunoasca faptul ca in perioada 1997 - 2001 a fost OFITER SIE dar nu crede ca se va retrage din cursa electorala. REPLICILE lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta trebuie sa recunoasca faptul ca a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. De asemenea, seful statului a precizat ca nu crede ca in urma acestei dezvaluiri Ponta se va retrage si nici ca sansele lui la Presedintie s-au injumatatit. Ponta: Maior ar trebui sa se pronunte cu privire la folosirea institutiilor statului in campania electorala de catre Basescu .

VIDEO. UPDATE. Prima reactie oficiala a SIE dupa ce Basescu a dezvaluit ca Victor Ponta a fost OFITER ACOPERIT in perioada 1997 - 2001. Melescanu: Probabil Harnagea stie daca Ponta este ofiter acoperit

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta trebuie sa recunoasca faptul ca a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. De asemenea, seful statului a precizat ca nu crede ca in urma acestei dezvaluiri Ponta se va retrage si nici ca sansele lui la Presedintie s-au injumatatit.

VIDEO. UPDATE: Basescu il someaza pe Victor Ponta sa recunoasca faptul ca in perioada 1997 - 2001 a fost OFITER SIE dar nu crede ca se va retrage din cursa electorala. REPLICA lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta trebuie sa recunoasca faptul ca a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. De asemenea, seful statului a precizat ca nu crede ca in urma acestei dezvaluiri Ponta se va retrage si nici ca sansele lui la Presedintie s-au injumatatit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2714 seconds )