Libnet.ro
UNICEF

00:07

CCR: Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
CCR: Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a decis ca Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale. Judecatorii au analizat o contestatie depusa pe tema ofiterului acoperit. Judecatorii CCR au respins, vineri, sesizarea. continuă pe Antena3

Decizie CCR: Victor Ponta poate candida la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a respins astazi, cu majoritate de voturi, contestatia formulata de Gheorghe Funar privind legalitatea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din acest an.

CCR, verdict in scandalul ofiterului acoperit: Ponta poate candida

Judecatorii Curtii Constitutionale au analizat vineri contestatia lui Gheorghe Funar referitoare la candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca ar fi fost ofiter SIE in perioada 1997-2001. CCR a decis ca Ponta ramane in cursa prezidentiala.

Funar cere CCR sa verifice legalitatea candidaturii lui Victor Ponta. Contestatia se judeca VINERI

In campania electorala pentru alegerile prezidentiale au aparut informatii furnizate de presedintele Basescu referitoare la candidatul Victor Ponta, care a fost ofiter acoperit al SIE, in perioada 1997-2001, cand detinea functia de procuror. Eu am trecut de la vorbe la fapte pentru elucidarea acestui caz si am sesizat Curtea Constitutionala care trebuie sa decida, pe baza de probe, daca Victor Ponta a incalcat Constitutia. Am cerut CC sa verifice legalitatea candidaturii lui Ponta care, in opinia mea, incalca dispozitiile constitutionale ale articolului 40, alin. Este o bomba cu efect intarziat, iar Ponta risca sa fie blocat de CC, a spus Funar.

Victor Ponta: Nici daca vor candida singure, nu ar castiga alegerile Udrea sau Macovei. imi pare rau, nu pot sa le ajut (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, ca nu va demisiona de la conducerea Guvernului dupa ce presedintele Basescu a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit SIEin perioada 1997-2001. Ponta a comentat ca.

CCR: Candidatura lui Victor Ponta nu e afectata de sesizarea lui Gheorghe Funar privind ofiterul acoperit

Magistratii CCR au decis, vineri, ca sesizarea luiGheorghe Funar nu afecteaza candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale, relateazaB1 TV. Astfel, CCR a respins contestatia lui Funar privind ofiterul .

Gheorghe Funar a sesizat CCR, cerand verificarea legalitatii candidaturii lui Victor Ponta

Candidatul independent la Presedintie, Gheorghe Funar, a sesizat Curtea Constitutionala, cerand institutiei sa decida daca premierul Victor Ponta a incalcat Constitutia si sa verifice legalitatea candidaturii acestuia dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca a fost ofiter acoperit SIE.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: in educatie investim si trebuie sa investim, bazandu-ne in special pe autonomie universitara

Aflat in vizita la Oradea, premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, a afirmat ca judetul Bihor este una dintre portile de intrare din vest in Romania si are la dispozitie un sfert de miliard de euro pentru a continua proiectele blocate in perioada de criza.

Sondaj INSCOP. Dupa prima saptamana de campanie electorala, in turul 1 al alegerilor prezidentiale favorit este Victor Ponta

Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale, cu un avans de 7 procente fata de Klaus Iohannis arata datele ultimului sondaj INSCOP, dat publicitatii miercuri. Potrivit barometrului, Ponta se va detasa din.

Sondaj INSCOP. Dupa prima saptamana de campanie electorala, in turul 1 al alegerilor prezidentiale favorit este Victor Ponta

Victor Ponta va castiga alegerile prezidentiale, cu un avans de 7 procente fata de Klaus Iohannis arata datele ultimului sondaj INSCOP, dat publicitatii miercuri. Potrivit barometrului, Ponta se va detasa din.

Premierul Victor Ponta este asteptat maine la Galati. Acesta se va intalni cu pensionarii si va vizita platforma siderurgica

Maine dimineata, candidatul la alegerile prezidentiale si premierul Romaniei Victor Ponta este asteptat la Galati. La ora 10:10, acesta va vizita Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfantul Ioan, cand va fi inaugurata Sectia de Neonatologie Patologica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )