Libnet.ro
UNICEF

22:00

Victor Ponta: Basescu, mai rau decat Ceausescu

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Basescu, mai rau decat Ceausescu

Nici Ceausescu nu ar fi facut ce face Basescu in aceasta campanie electorala, spune premierul Victor Ponta. Acesta sustine ca ar fi imediat arestat daca ar cere informatii despre adversarii lui politici de la. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Basescu are boala puterii. Peste 31 de zile, Romania va avea un presedinte cu siguranta sanatos

Premierul Victor Ponta a declarat ca Romania va avea din nou, peste 31 de zile, un presedinte in primul rand legitim si cu siguranta sanatos, responsabil si interesat de Romania. El a mai spus ca Traian.

CTP: Dezvaluirea lui Basescu, mai slaba decat sceneta lui Turcescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca dezvaluirea facuta de Traian Basescu, potrivit careia premierul Ponta a fost acoperit SIa in perioada cand era magistrat, este mai slaba decat sceneta lui Robert Turcescu.

Victor Ponta: Eu nu mai vorbesc de Basescu, o sa vorbeasca el cu procurorii si judecatorii. / Si-a dat fisa medicala pentru ca se gandeste ca daca il aresteaza, sa spuna ca nu suporta detentia

Premierul Victor Ponta, aflat, joi, intr-o vizita de campanie la Braila, a declarat ca Eu nu mai vorbest de Basescu, pentru ca o sa vorbeasca el cu procurorii si judecatorii. Primul ministru a continuat spunand ca M-a intrebat cineva de ce si-a dat Basescu fisa medicala azi, am spus ca se gandeste ca, daca il aresteaza, sa spuna ca nu suporta regimul de detentie. El se pregateste deja, sa aiba o justificare, a afirmat Victor Ponta.

in asteptarea premierului, la spitalul din Vaslui s-au plantat crizanteme, s-au vopsit copacii, au fost pornite fantanile arteziene. Victor Ponta nu a mai sosit

Astazi, la Vaslui a fost asteptata vizita premierului Victor Ponta, care urma sa participe la inaugurarea Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, complet reabilitat si modernizat.

Victor Ponta: Nu cred ca ne mai trebuie un nou acord cu FMI

Primul ministru Victor Ponta a afirmat luni seara, la Romania TV, ca nu crede ca Romania mai are nevoie de un nou acord cu Fondul Monetar International.

Victor Ponta: Nici daca vor candida singure, nu ar castiga alegerile Udrea sau Macovei. imi pare rau, nu pot sa le ajut (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, ca nu va demisiona de la conducerea Guvernului dupa ce presedintele Basescu a dezvaluit ca a fost ofiter acoperit SIEin perioada 1997-2001. Ponta a comentat ca.

Primele reactii dupa ce Basescu l-a acuzat pe Ponta ca e ofiter acoperit. Cristoiu: Prin aceasta dezvaluire l-a facut pe Ponta presedinte / C.T. Popescu: Mai slab decat sceneta lui Robert Turcescu

Ion Cristoiu crede ca anuntul facut de Traian Basescu potrivit caruia Victor Ponta ar fi fost ofiter acoperit al SIE l-a facut deja pe premier sa castige alegerile prezidentiale, in timp ce Cristian Tudor Popescu caracterizeaza dezvaluirea drept o sceneta mai slaba decat cea a lui Robert Turcescu.

Victor Ponta, catre pensionari, referindu-se la Traian Basescu: Cum v-a taiat el pensia voua, asa o sa i-o taiem si noi lui

Premierul Victor Ponta le-a spus joi pensionarilor din Ianca, in judetul Braila, ca in Romania se va mai taia pensia unui singur om, presedintele Traian Basescu, potrivit Agerpres. Declaratia vine la cateva ore dupa ce Ponta promisese ca nu va mai vorbi de Basescu.

Ce apare in CV-ul oficial al lui Victor Ponta in perioada 1997-2001, in care Traian Basescu sustine ca acesta a fost ofiter acoperit SIE: seminarii si cursuri in Italia, Grecia, SUA si Marea Britanie

Potrivit CV-ului lui Victor Ponta, postat pesite-ul Guvernului, actualul premier a urmat mai multe cursuri si stagii de pregatire in strainatate in perioada 1997 - 2001, cand premierul Traian Basescu il acuza ca a fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe.

UPDATE: Basescu il someaza pe Victor Ponta sa recunoasca faptul ca in perioada 1997 - 2001 a fost OFITER SIE dar nu crede ca se va retrage din cursa electorala. REPLICILE lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca premierul Victor Ponta trebuie sa recunoasca faptul ca a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. De asemenea, seful statului a precizat ca nu crede ca in urma acestei dezvaluiri Ponta se va retrage si nici ca sansele lui la Presedintie s-au injumatatit. Ponta: Maior ar trebui sa se pronunte cu privire la folosirea institutiilor statului in campania electorala de catre Basescu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )