Libnet.ro
UNICEF

22:31

Victor Ponta, prezentat ca Tony Blair al Balcanilor, in ajunul vizitei in SUA

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, prezentat ca Tony Blair al Balcanilor, in ajunul vizitei in SUA

Un raport al unui think-tank american, Democracy Institute, prezinta o evaluare a situatiei politice si economice din Romania si lauda, in acelasi timp, activitatea premierului Victor Ponta in zona economica. continuă pe Adevărul

Monica Macovei: Victor Ponta este vinovat de esecul privatizarii CFR Marfa

Europarlamentarul PDLMonica Macovei afirma ca premierul Victor Ponta este singurul vinovat de esecul privatizarii CFRMarfa. Victor Ponta a fost direct implicat in procesul de privatizare a companiei CFR.

Premierul Victor Ponta despre Drumul mortii: intr-un an de zile terminam drumul

Lucrarile pe drumul national ce leaga Botosaniul de Suceava au primit unda verde de la primul-ministru Victor Ponta. O armata intreaga de oficialitati, din ambele judete au asteptat vizita sefului Guvernului.

Victor Ponta: Codul Rutier va fi adoptat dupa gasirea unei solutii tehnice de implementare

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, intrebat despre noul Cod rutier, ca acesta va fi adoptat in functie de solutia tehnica de implementare care va fi gasita. Miercuri, Guvernul a amanat din nou adoptarea noului Cod rutier, pentru a clarifica detaliile tehnice de constituire a contului unic in care sa fie varsate toate sumele incasate din amenzile percepute pentru contraventii si infractiuni. Intrebat despre stadiul noului Cod rutier, premierul Victor Ponta, care s-a aflat, sambata, in localitatea botosaneana Baisa, unde au inceput lucrarile de modernizare a DN 29, a spus ca se cauta o solutie tehnica de implementare a proiectului.

Victor Ponta: Jurnalistii basisti spuneau sa nu dam CFR, ca e o catastrofa. Acum daca nu dam e mare catastrofa

Premierul Victor Ponta a spus, luni, la Iasi, ca foarte multi ziaristi basisti cereau in trecut sa nu se privatizeze compania, pentru ca acum acestia sa sustina ca ar fi un mare esec daca s-ar.

Victor Ponta, la Liturghia de Sfanta Parascheva: Le doresc romanilor sa fie calauziti de cele mai bune ganduri (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a participat la Liturghia oficiata cu ocazia Sfintei Sarbatori a Cuvioasei Parascheva la Catedrala Mitropolitana din Iasi. intre timp a postat si un mesaj pe o retea de socializare. Cu.

Radu Banciu, despre privatizarea CFR Marfa: Victor Ponta, in loc sa multiplice sansele investitorilor, ii sperie

Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre scandalul dintre premier si presedintie legat de privatizarea CFRMarfa. Victor Ponta il indica vinovat.

Opt semne care arata ca Victor Ponta se pregateste sa candideze la alegerile prezidentiale. Ce asteapta premierul

Premierul Victor Ponta se pregateste pentru a candida la alegerile prezidentiale, dupa cum arata mai multe indicii din ultimele luni. Desi USLafirma ca are candidat la alegerile prezidentiale, in persoana eternului Crin Antonescu, exista tot mai multe semnale care arata ca acesta nu mai este o optiune pentru PSD.

Victor Ponta da vina pe Traian Basescu pentru posibilul esec al privatizarii CFR Marfa: Functionarii sunt tematori (VIDEO)

Reactie dura a premierului dupa anuntul facut duminica de Grupo Geroviar Roman. Compania a anuntat ca privatizarea CFR Marfa s-ar putea sa nu se realizeze maine. Victor Ponta il indica vinovat in.

Victor Ponta intelege greu si uita repede

Victor Ponta se poarta in politica precum un copil mic si prost crescut. Uita repede ce papara a mancat de la UE si americani asta vara si repeta aceleasi tampenii cu o perseverenta demna de o cauza mai buna.

Victor Ponta: Este rusinos ca in Romania sa existe drum national de pamant

Premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum national de pamant din Romania, respectiv DN 24 C Radauti Prut-Manoleasa, apreciind ca este rusinoasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )