Libnet.ro
UNICEF

08:15

Victor Ponta: Sustin din toata inima, cu toata convingerea, guvern PSD-ALDE, condus evident de un social democrat, care e normal sa fie Dragnea

B1 B1,
Victor Ponta: Sustin din toata inima, cu toata convingerea, guvern PSD-ALDE, condus evident de un social democrat, care e normal sa fie Dragnea

Victor Ponta a declarat ca are un proiect politic personal si va sustine dupa alegerile parlamentare un guvern PSD-ALDE. Am un proiect politic personal. in continuare, eu cred ca ce am lansat. continuă pe B1

Victor Ponta, despre remaniere: E o catastrofa

Fostul premier, Victor Ponta, a declarat, la un post de televiziune ca remanierea anuntata de prim-ministrul Dacian Ciolos e o catastrofa administrativa. , scrie Digi24. Nu e nici de.

Atac dur al lui Victor Ponta: Si-au luat tara inapoi si nu fac nimic cu ea

Fostul premier Victor Ponta a comentat proiectul de tara anuntat de Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Vad ca iar facem Conferinte Mamut si anuntam Planuri Cincinale de Dezvoltare bla.

Atac dur la adresa lui Victor Ponta: Pe baza plagiatului la doctorat a castigat minimum 700.000 de euro

Victor Ponta a fost atacat dur din cauza tezei sale de doctorat de jurnalistul Catalin Prisacariu, care ii transmite ca trebuie sa dea toti banii inapoi, referindu-se la cei pe care i-a castigat.

Victor Ponta, exclus de pe listele PSD?

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a sustinut luni ca a auzit ca PSD nu il va mai include pe Victor Ponta pe listele de la alegerile parlamentare. Cei doi lideri liberali au fost intrebati, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza informatiile aparute pe surse cum ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi discutat la Cotroceni despre fuziunea UNPR-PNL cu Gabriel Oprea, Valeriu Steriu.

Victor Ponta: Sunt foarte dezamagit si suparat daca Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD

Victor Ponta a scris duminica, pe pagina sa de Facebook, cu referire la o stire aparuta in presa, ca Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD.

Victor Ponta critica in termeni duri numirea unui selectioner strain la nationala: Solutia este sa aducem straini sa ne conduca!?

Fostul premier, Victor Ponta, a reactionat in termeni duri la auzul declaratiilor date de Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, conform carora urmatorul antrenor al nationalei de.

Ministrul Justitiei: Daca Victor Ponta iubea atat de mult justitia, putea sa faca mai mult

Ministrul Justitiei: Daca Victor Ponta iubea atat de mult justitia, putea sa faca mai mult .

Victor Ponta, avertisment dur. Ce dezastru ne paste in 2017

Fostul premier Victor Ponta a vorbit sambata la QA cu Alessandra Stoicescu despre guvernul Ciolos si a lansat un avertisment dur. Anul trecut, dincolo de alte probleme, guvernarea.

Conflict in PSD: Victor Ponta spune ca e suparat si dezamagit daca se confirma faptul ca Liviu Dragnea l-a facut dusman al social-democratilor

PSD sta pe un butoi cu pulbere ! in presa, au aparut stenograme de la ultima sedinta a Comitetului Executiv. Conform stiripesurse. ro, Dragnea l-ar fi facut pe Ponta dusman al social-democratilor. Ponta.

Hackerii chinezi au acces la milioane de telefoane din toata lumea

Hackerii se pare ca au fost ajutati de o companie de publicitate online. Nu de multe ori afli ca o companie ar fi responsabila deatacuri online extrem de grave asupra dispozitivelor mobile. Tocmai de aceea, situatia cu care avem de-a face acum este atat de interesanta. Yingmob, o companiede publicitate din China, s-ar afla in [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )