Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victor Ponta: Respectam angajamentul luat fata de administratia din 8234;SUA. Au fost alocate sume suplimentare catre Comisia 8234;Fulbright8236; pentru programul de burse

B1 B1,
Victor Ponta: Respectam angajamentul luat fata de administratia din 8234;SUA. Au fost alocate sume suplimentare catre Comisia 8234;Fulbright8236; pentru programul de burse

Premierul Victor Ponta a afirmat ca angajamentul luat fata de SUA de a finanta programul de burse prin contributii financiare egale va fi respectat. Ponta a explicat ca la rectificarea bugetara de azi au fost. continuă pe B1

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara se adreseaza taierilor din 2010. Este una pozitiva, pentru ca sunt mai multi bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca rectificarea bugetara este una pozitiva si se adreseaza taierilor din 2010. Oricum o intorci, oricum o faci, este una pozitiva, ca.

Victor Ponta: Rectificarea bugetara da inapoi oamenilor ce au luat altii in 2010

Premierul Victor Ponta a declarat, la inceputul sedintei de Guvern, ca este o rectificare pozitiva, si ca, de fapt, rectificarea bugetara de acum reprezinta reveniri la ce au taiat altii in 2010/2011.

Victor Ponta, fara carje la sedinta PSD: De acum pot sa merg mai usor

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la sedinta BPN al PSD fara carje. Seful Executivului le-a spus jurnalistilor ca de cum poate merge mai usor. Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot sa merg mai.

Victor Ponta evita sa spuna cand va pleca in Turcia pentru o noua operatie

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa spuna cand va pleca in Turcia pentu o noua operatie la genunchi. Premierul a venit la sedinta Biroului Permanent National al PSD fara carje, subliniind ca i s-a luat o greutate de pe inima.

Victor Ponta a anuntat ca se retrage in 2016. Cat de credibil mai este?

Specialistii contactati de Adevarul arata ca Victor Ponta nu poate fi crezut atunci cand spune ca nu isi mai doreste functia de premier dupa 2016. Analistii politici considera ca Ponta incearca o noua strategie de management al relatiei cu propriul partid, care l-a promovat in functia de premier.

Victor Ponta discuta cu Duane Butcher

Victor Ponta discuta cu Duane Butcher. insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, este la aceasta ora la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta. Ambasada Statelor Unite confirma.

Victor Ponta: Codul Fiscal este bun pentru oricine vrea ca aceasta tara sa nu mai traiasca din criza in criza, din imprumut in imprumut

Premierul Victor Ponta a scris, luni, pe pagina personala de Facebook, ca noul Cod Fiscal este bun pentru oricine vrea ca Romania sa nu mai traiasca din criza in criza, din imprumut in imprumut. Ponta a mai.

Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, care a declarat ca nu raspunde la telefon sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Premierul Victor Ponta a.

Victor Ponta: Ma intereseaza PSD pentru ca nu am facut niciodata politica in niciun alt partid, nici nu o sa fac

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la postul B1Tv, ca nu o sa faca politica de partid decat in PSD si ca este interesat in continuare de partid, dar responsabilitatea deciziilor politice interne .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )