Libnet.ro
UNICEF

13:45

Victor Ponta: Grupurile parlamentare PSD vor da aviz pozitiv pentru solicitarile justitiei de ridicare a imunitatilor (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta: Grupurile parlamentare PSD vor da aviz pozitiv pentru solicitarile justitiei de ridicare a imunitatilor (FOTO)

Premierul Victor Ponta a precizat, marti, ca grupurile parlamentare PSDvor da aviz pozitiv pentru solicitarile justitiei de ridicare a imunitatilor. Decizia Grupurilor Parlamentare PSDeste clara/. continuă pe B1

Victor Ponta: Grupurile parlamentare ale PSD sustin reforma functionarii celor doua Camere ale Parlamentului

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, dupa o intalnire cu grupurile parlamentare ale PSDca acestia sustin o reforma a functionarii celor doua Camere ale Parlamentului, propunand in acest.

Victor Ponta: Grupurile parlamentare ale PSD sustin reforma functionarii celor doua Camere ale Parlamentului (VIDEO)

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, dupa o intalnire cu grupurile parlamentare ale PSDca acestia sustin o reforma a functionarii celor doua Camere ale Parlamentului, propunand in acest.

Parlamentarii PSD vor vota pentru orice fel de solicitari care tin de imunitate

Parlamentarii PSD vor vota pentru orice fel de solicitari care tin de imunitate sau de incompatibilitati, aceasta fiind decizia grupurilor parlamentare social-democrate reunite ieri si astazi la Sinaia, a anuntat liderul formatiunii, Victor Ponta, citat de mass media.

Victor Ponta: PSD vrea sefi nepolitici la SRI si SIE. Ma indoiesc ca Iohannis va propune de la PSD

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Sinaia, ca social-democratii isi doresc ca viitorii directori ai serviciilor de informatii, respectiv ai SRI si SIE, sa fie nepolitici, el aratand ca se indoieste de faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, va propune de la PSD.

Adrian Nastase, atac subtil la Victor Ponta: Mi-e teama insa ca unii pomi pe care i-am plantat nu se vor prinde iar altii s-ar putea sa fie dintr-un soi rau

Dupa ce Victor Ponta a anuntat ca nu ii mai pastreaza functia de presedinte al Consiliului National lui Adrian Nastase, fostul premier a lansat un mesaj subtil la adresa lui Ponta pe blogul sau, unde scrie.

VIDEO Victor Ponta: Nu am discutat niciodata cu Udrea despre numirea lui Kovesi la DNA, nici cu alt om politic. Nici dna Udrea, nici alte doamne sau domni nu m-au influentat in niciun fel

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata, la Sinaia, ca nu a discutat niciodata cu Elena Udrea despre numirea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dar nici cu un alt om politic si ca nici Udrea nici alte doamne sau domni nu l-au influentat, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta a numit doi consilieri de stat in Ministerul Economiei

Premierul Victor Ponta a semnat decizia prin care Sorin Encutescu, fost consilier al prim-ministrului, si Florin Vodita au fost numiti in functia de secretar de stat in Ministerul Economiei, Comertului si.

Cine sunt pesedistii care l-au tradat pe Victor Ponta pentru Geoana si Vanghelie

Senatorul Mircea Geoana si primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au lansat, luni, Noul Proiect Social Democrat Romania noastra, alaturi de sase deputati si doi senatori din partidul condus de Victor Ponta, dar si parlamentari de la.

Cine sunt pesedistii care l-au tradat pe Victor Ponta pentru Geoana si Vanghelie

Senatorul Mircea Geoana si primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au lansat, luni, Noul Proiect Social Democrat Romania noastra, alaturi de sase deputati si doi senatori din partidul condus de Victor Ponta, dar si parlamentari de la alte formatiuni. Adevarul va prezinta lista oamenilor care i-au urmat pe Geoana si Vanghelie.

Victor Ponta: Ne-am dori ca sefii serviciilor de informatii sa fie persoane din afara politicii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta sustine ca sefii serviciilor de informatii nu ar trebui sa aiba legatura cu politica, precizand ca reforma din ultimii ani a fost in sesnul depolitizarii acestor institutii. Ne-am.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )