Libnet.ro
UNICEF

07:45

Victor Ponta: Scorul real politic dintre PSD si PNL este acela din primul tur al prezidentialelor, adica 40% la 30%

B1 B1,
Victor Ponta: Scorul real politic dintre PSD si PNL este acela din primul tur al prezidentialelor, adica 40% la 30%

Premierul Victor Ponta sustine ca scorul real politic dintre PSD si PNL este cel indicat de sondaje la primul tur al alegerilor prezidentiale, scrie Stiri pe surse. Eu inteleg forfota celor de la PNL, toate. continuă pe B1

Victor Ponta cere un acord politic pentru reducerea fiscalitatii pentru presa (TV, ziare, online, radio)

Premierul Victor Ponta a anuntat joi la Jurnalul National ca Romania si-ar putea permite in 2015 o reducere a fiscalitatii pentru presa, indiferent de suport - TV, ziare, online, radio. Ponta nu a explicat in ce ar consta sprijinul pentru presa, dar a cerut un acord politic pentru aceasta masura. Ideea unor facilitati fiscale pentru mass-media a fost lansata in urma cu o luna de Traian Basescu la ultimele sale iesiri publice in calitate de presedinte al Romaniei.

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan: Victor Ponta poate ramane presedintele PSD doar daca renunta sa se mai comporte ca Adrian Nastase

Vicepresedintele PSD si presedinte al Consiliului Judetean Vrancea Marian Oprisan sustine ca Victor Ponta poate ramane presedintele PSD doar daca renunta sa se mai comporte ca Adrian Nastase, scrie Stiri.

Victor Ponta cheama partidele la consultari pe 5 teme. PNL: Ponta nu are niciun program, guverneaza dupa ureche

Victor Ponta va transmite o scrisoare tuturor partidelor parlamentare sa le invite la consultari pe cinci teme majore despre care premierul spune ca, fara consens politic, nu vor fi rezolvate.

Mazare: Onorabil ar fi ca Victor Ponta sa isi dea demisia de la sefia PSD

Primarul Constantei, Radu Mazare, a spus, marti, ca in mod normal si onorabil Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia de la conducerea PSD, in contextul in care a pierdut alegerile prezidentiale.

Victor Ponta, vizita fulger la Chisinau

Liderul PSD, premierul Victor Ponta va efectua o vizita-fulger la Chisinau, conform presei moldovene, surse politice adaugand ca Ponta doreste sa aiba o discutie cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova, discutia, la care vor.

Victor Ponta ii invita pe Vasile Blaga si Alina Gorghiu la discutii pe cinci teme: legislatia financiara, Constitutie, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in Biroul Permanent National, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme, precum legislatia financiara, revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, masterplanul pe Transport si legile sigurantei, transmite Mediafax.

Victor Ponta vrea negocieri cu PNL pe legea Big Brother, codul electoral si revizuirea Constitutiei (VIDEO)

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a cerut, luni, in BPN, mandat pentru a-i invita la dialog pe copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, asupra a cinci teme. Astfel, Ponta vrea negocieri pe le.

Victor Ponta este avertizat de un membru PSD sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios

Premierul Victor Ponta este avertizat de Ionut Stefanovici, membru PSD Iasi de cativa ani, sa nu vina la Iasi pe 24 ianuarie pentru ca va fi huiduit copios. Stefanovici sustine ca Victor Ponta este precum o.

Un alt senator PSD ii cere lui Victor Ponta demisia din fruntea partidului

Senatorul Serban Nicolae ii cere lui Victor Ponta sa se retraga din fruntea PSD ca sa nu mai afecteze imaginea partidului.

Alina Gorghiu, despre invitatia la dialog adresata de Victor Ponta: Premierul a gresit adresantul. isi aroga prerogative care nu-i apartin

Copresedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca premierul Victor Ponta, isi aroga prerogative care nu-i apartin, cerand negocieri cu opozitia pe mai multe teme de inters, informeaza Mediafax. Victor Ponta a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )