Libnet.ro
UNICEF

11:15

Victor Ponta sustine ca au existat presiuni din partea unor liberali pentru ca omul lui Dan Adamescu sa fie la ASF

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta sustine ca au existat presiuni din partea unor liberali pentru ca omul lui Dan Adamescu sa fie la ASF

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca asupra sa si a fostului ministru PNL al Finantelor Daniel Chitoiu au fost facute presiuni fantastice din partea unor liberali pentru ca Daniel Tudor, omul lui Dan Adamescu, sa ramana seful Departamentului de Asigurari din cadrul ASF. continuă pe Hotnews

Scrisoare deschisa catre Victor Ponta

Domnule Ponta, va scriu din partea a milioane de romani care asteapta cu disperare actualizarea listei cu medicamente compensate si gratuite. Va scriu, de asemenea, din partea pensionarilor romani nevoiti sa-si dea chiar si toata pensia pentru a achita contravaloarea medicamentelor de care au asa mare nevoie!.

Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord, dupa ce a ajuns cu trenul electric de la Craiova

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti, unde a ajuns de la Craiova, de mai multe persoane care se aflau pe peron. Ponta a plecat din Gara Craiova spre Bucuresti, .

Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

Premierul Victor Ponta a refuzat sa comenteze incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu la Constana. intrebat de jurnalisti cum vede acest gest, Ponta a explicat ca este reprbabil.

Victor Ponta in prima cursa a trenului electric.Peste 60 de politisti, mobilizati pe traseul Craiova - Bucuresti

Peste 60 de politisti de la transporturi asigura masurile de ordine pe traseul primului tren electric romanesc, cu care a plecat, sambata, din Gara Craiova, premierul Victor Ponta. Oamenii legii vor fi prezenti si in statiile Caracal, Rosiorii de Vede si Bucuresti, unde trenul stationeaza.

Daniel Constantin: USL cel care traieste si-a gasit un candidat la Presedintie care stie sa lupte, pe Victor Ponta

USL adevarat, cel care traieste si-a gasit candidatul la presedintie care stie sa lupte, a declarat, vineri, presedintele PC, DanielConstantin, facand referire la Victor Ponta. Acesta a insistat.

Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord, unde a ajuns cu trenul de la Craiova

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sambata, la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au asteptat la iesirea de pe peron. Primul ministru a plecat, sambata dupa-amiaza, din Gara Craiova, in prima cursa a trenului electric Hyperion, produs in acest oras. Ulterior, el a sosit in Gara de Nord.

Premierul Victor Ponta, huiduit in Gara de Nord

Premierul Victor Ponta a fost huidit, in Gara de Nord, la sosirea din calatoria cu primul tren electric romanesc din tara. Corespondentul Antena 3 a explicat ca premierul a fost huiduit de mai multe.

UPDATE. Victor Ponta, despre incidentul prin care a trecut Traian Basescu: Un gest reprobabil

UPDATE: Premierul Victor Ponta a reiterat, la intoarcerea in Bucuresti, ca incidentul prin care a trecut presedintele Traian Basescu este reprobabil si trebuie condamnat. Dincolo de orice fel de pasiune si.

Victor Ponta a calatorit de la Craiova la Bucuresti in primul tren electric romanesc: Arata mai bine ca orice tren din Franta sau SUA

Premierul Victor Ponta a plecat, sambata dupa-amiaza, din Gara Craiova, in prima cursa a trenului electric Hyperion, produs in acest oras, el spunand ca garnitura arata mai bine decat orice alt tren din Franta, Germania sau SUA, transmite Mediafax. Trenul ar urma sa soseasca in Gara de Nord din Capitala la ora 15:50.

FOTO Prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, la barajul Portile de Fier I

Premierul Victor Ponta, insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, a facut sambata o scurta vizita la barajul Portil e de Fier I pentru a se interesa de situatia debitelor Dunarii, avand in vedere ca in ultimele zile hidroenergeticienii de aici au trebuit sa ia masuri sporite pentru a face fata debitelor crescute ale fluviului.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )