Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta, teorie bomba: De ce a fost sacrificat Vasile Blaga

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, teorie bomba: De ce a fost sacrificat Vasile Blaga

Victor Ponta a vorbit in emisiunea QA de la Antena 3 despre miza inlaturarii lui Vasile Blaga de la conducerea Partidului National Liberal. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre demisia lui Vasile Blaga: Se face loc pentru Ciolos sa salveze PNL. Acum va mai place, baieti?

Fostul premier Victor Ponta sustine ca demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PNL urmareste sa ii faca loc lui Dacian Ciolos sa salveze partidul.

Victor Ponta, prima reactie dupa punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga: Acum va mai place baieti?!?!

Victor Ponta a transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook ca reactie la ultimile stiri care il au protagonist pe fostul copresedinte PNL Vasile Blaga. Daca mai exista vreun fraier in Romania care nu a.

Victor Ponta, semnal de alarma catre copresedintele PNL: Pe Alina Gorghiu poate sa o ia maine

Dupa ce Vasile Blaga s-a retras din functie, fostul premier Victor Ponta trage un semnal de alarma catre copresedintele PNL. Ponta ii transmite Alinei Gorghiu ca se afla in pericol si poate avea.

Surse: Procurorii DNA cerceteaza daca banii obtinuti ilegal de Vasile Blaga au fost folositi pentru constructia proprietatii pe care o detine fiica sa in Buftea (FOTO)

Vasile Blaga a fost pus miercuri sub control judiciar intr-un dosar in care procurorii DNA il urmaresc penal pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Concrent, Blaga este acuzat ca pe.

Elena Udrea, martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus de DNA sub control judiciar. Udrea a venit la audieri

Elena Udrea a venit la audieri la DNA Ploiesti, fiind citata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Liderul PNL, care intre timp si-a anuntat demisia din varful PNL, a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, prin care banii statului mergeau inapoi la partid.

Se strange latul in jurul lui Vasile Blaga: Un nou denunt ar fi fost facut in legatura cu alegerile locale din 2008 in care a candidat (VIDEO)

Jurnalistii de la cetateanul. net spun ca Vasile Blaga va trebui sa raspunda si altor intrebari ale procurorilor DNA, pe baza unui alt denunt. Fostul lider PNL va trebui sa explice modul in care a.

Klaus Iohannis: Situatia lui Vasile Blaga este o surpriza foarte neplacuta si prin aceasta evolutie PNL a ajuns intr-o situatie complicata. Presedintele spune ca demisia a fost o atitudine politica corecta

PNL este intr-o situatie foarte complicata, dupa ce Vasile Blaga a demisionat de la conducerea formatiunii, ca urmare a punerii sale sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, a sustinut, joi, presedintele Klaus Iohannis.

Vasile Blaga, urmarit penal pentru trafic de influenta

ACTUALIZARE RomaniaCurata. ro: Hahaianu a fost de acord sa finanteze PDL Horia Hahaianu ar fi fost dispus sa contribuie, indirect, la finantarea PDL cu bani, prin atribuirea preferentiala a unor contracte de achizitie publica unor diverse societati indicate, scrie site-ul RomaniaCurata. ro. --------- Procurorii DNA au dispus, ieri, urmarirea penala fata de senatorul Vasile Blaga, la data faptelor secretar general al unui partid aflat la guvernare, pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i.

Vasile Blaga a DEMISIONAT de la sefia PNL. Nu va mai coordona nici campania electorala. DNA l-a pus sub control judiciar pentru trafic de influenta. E acuzat ca a colectat ilegal 700.000 de euro pentru PDL

Vasile Blaga a fost citat la DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, co-presedintele PNL este suspectat de fapte de trafic de influenta ce ar fi fost savarsite in perioada 2009-2012. Nu sunt fapte savarsite in calitate de ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )