Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Adevarul despre interceptarile cu mama si tata din Colectiv. Procurorii au verificat afirmatiile facute de colonelul Enache

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Adevarul despre interceptarile cu mama si tata din Colectiv. Procurorii au verificat afirmatiile facute de colonelul Enache

Procurorii care se ocupa de ancheta in cazul Colectiv au verificat afirmatiile facute de un colonel STS, retinut pentru trafic de influenta. continuă pe Hotnews

21 de raniti din Colectiv mai sunt internati, trei in spitale din Capitala, 18 in strainatate

In spitalele din Capitala mai sunt internate trei persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care una in stare critica, iar in clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel si Germania sunt 18 pacienti.

Fotografii cutremuratoare postate de un supravietuitor din Colectiv. Dorinte pentru 2016. Durerea este insuportabila

Catalin Scanteie este unul dintre supravietuitorii tragediei din Colectiv. Sambata, acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ranile suferite in urma incendiului din Clubul Mortii, imagini insotite.

Stefan Enache, colonelul gura-mare: mama si tata bombelor in cazul Colectiv

Sa luam mai intai faptele: un fost colonel STS, Stefan Enache care lucra la Guvern de pe timpul lui Petre Roman, adica de mai bine pe 25 de ani, este retinut de DNA in zorii zilei pe 16 decembrie 2015 in urma unui flagrant pentru o gainarie imobiliara de 30. 000 de euro, scrie jurnalistul Catalin Chirila pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Cele mai recente informatii despre starea ranitilor din Colectiv

In spitale din Capitala mai sunt internate, luni, trei persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care una in stare critica, iar in clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel si.

Starea ranitilor din Colectiv: Trei mai sunt internati in Bucuresti, 18 in strainatate

Din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in prezent 21 de raniti in incendiul de la Colectiv se afla internati in spitalele din tara si din strainatate, informeaza un comunicat al MS.

Incendiul din Colectiv: 18 victime, internate in spitalele din strainatate, trei in spitalele din Bucuresti

In spitalele din tara si din strainatate mai sunt, in prezent, internati, 21 de raniti in incendiul de la finalul lunii octombrie, din clubul bucurestean Colectiv, potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Sanatatii.

Reactia INSEMEX dupa acuzatiile lui Basescu: Expertiza privind incendiul din Colectiv trebuie sa aiba rigurozitate stiintifica

Institutul INSEMEX Petrosani va finaliza raportul de expertiza privind incendiul din Clubul Colectiv la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lunii februarie, directorul institutiei, George Gaman, declarand ca acesta trebuie sa aiba o rigurozitate stiintifica.

Cand va finaliza INSEMEX expertiza privind cauzele incendiului din Colectiv

Raportul de expertiza privind incendiul din clubul Colectiv, realizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INSEMEX) Petrosani, va fi finalizat la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lunii februarie, a transmis directorul institutiei, George Gaman.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )