Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cand va finaliza INSEMEX expertiza privind cauzele incendiului din Colectiv

România Liberă România Liberă,
Cand va finaliza INSEMEX expertiza privind cauzele incendiului din Colectiv

Raportul de expertiza privind incendiul din clubul Colectiv, realizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INSEMEX) Petrosani, va fi finalizat la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lunii februarie, a transmis directorul institutiei, George Gaman. continuă pe România Liberă

Cand va fi finalizata expertiza privind cauzele incendiului din club Colectiv

Institutul INSEMEX Petrosani va finaliza raportul de expertiza privind incendiul din Clubul Colectiv la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lunii februarie. Directorul INSEMEX Petrosani,.

VIDEO Autoritatile incearca sa afle cauzele incendiului din Dubai, soldat cu un mort si 16 raniti: Au fost auzite mai multe explozii

Autoritatile din Dubai incearca sa afle cauzele incendiului produs la hotelul de 63 de etaje, mai multi martori afirmand ca au auzit mai multe explozii inainte de izbucnirea focului. Biroul de presa al Guvernului din Dubai a anuntat ca 16 persoane au fost ranite in incendiu, iar o persoana a murit in urma unui atac de cord, potrivit Aljazeera.

Reactia INSEMEX dupa acuzatiile lui Basescu: Expertiza privind incendiul din Colectiv trebuie sa aiba rigurozitate stiintifica

Institutul INSEMEX Petrosani va finaliza raportul de expertiza privind incendiul din Clubul Colectiv la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lunii februarie, directorul institutiei, George Gaman, declarand ca acesta trebuie sa aiba o rigurozitate stiintifica.

MAE: Nu exista romani printre victimele incendiului din Dubai

Ministerul Afacerilor externe precizeaza ca niciun roman nu se afla printre victimele incendiului din Dubai. Consulatul General al Romaniei la Dubai are in atentie incendiul produs in cursul zilei de 31.

Traian Basescu: Ma ingrijoreaza intarzierea rezultatelor expertizei privind incendiul din clubul Colectiv. Ceva nu este in regula

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea rezultatelor expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, el sustinand ca expertii de la Petrosani stiu deja, cel mai probabil, ca exista elemente care nu corespund versiunii vehiculate pana acum, si care sunt acestea. Traian Basescu s-a declarat convins ca 'expertii de la Petrosani stiu deja ce nu bate, ce nu se potriveste cu versiunea de pana acum'. Fostul sef al statului a facut aceste afirmatii intr-o emisiune la B1 Tv.

Ma ingrijoreaza intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv. Ceva nu bate

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica la B1TV, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment.

Basescu: Ma ingrijoreaza intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv. Ceva nu bate

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment.

Traian Basescu, ingrijorat de intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment, scrie Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe: Nu sunt romani printre victimele incendiului din Dubai

Niciun roman nu se afla printre victimele incendiului produs joi la hotelul de 5 stele The Address, cu 63 de etaje, din centrul Dubaiului Emiratele Arabe Unite), aflat in apropierea celei mai mari cladiri din lume, turnul Burj Khalifa, a anuntat vineri Ministerul roman al Afacerilor Externe, in urma unei solicitari a agentiei Agerpres.

Surpriza de proportii care a iesit la iveala in timpul incendiului din Dubai. Cine este eroul din imagine

Un incendiu de proportii a izbucnit, joi seara, intr-un hotel din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, chiar in piata in care urma sa aiba loc un spectacol de artificii de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )