Libnet.ro
UNICEF

09:45

Incendiul din Colectiv: 18 victime, internate in spitalele din strainatate, trei in spitalele din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Incendiul din Colectiv: 18 victime, internate in spitalele din strainatate, trei in spitalele din Bucuresti

In spitalele din tara si din strainatate mai sunt, in prezent, internati, 21 de raniti in incendiul de la finalul lunii octombrie, din clubul bucurestean Colectiv, potrivit unui comunicat publicat de Ministerul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Reactia INSEMEX dupa acuzatiile lui Basescu: Expertiza privind incendiul din Colectiv trebuie sa aiba rigurozitate stiintifica

Institutul INSEMEX Petrosani va finaliza raportul de expertiza privind incendiul din Clubul Colectiv la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lunii februarie, directorul institutiei, George Gaman, declarand ca acesta trebuie sa aiba o rigurozitate stiintifica.

Fotografii cutremuratoare postate de un supravietuitor din Colectiv. Dorinte pentru 2016. Durerea este insuportabila

Catalin Scanteie este unul dintre supravietuitorii tragediei din Colectiv. Sambata, acesta a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ranile suferite in urma incendiului din Clubul Mortii, imagini insotite.

Cele mai recente informatii despre starea ranitilor din Colectiv

In spitale din Capitala mai sunt internate, luni, trei persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care una in stare critica, iar in clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel si.

Cand va finaliza INSEMEX expertiza privind cauzele incendiului din Colectiv

Raportul de expertiza privind incendiul din clubul Colectiv, realizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INSEMEX) Petrosani, va fi finalizat la sfarsitul lunii ianuarie sau inceputul lunii februarie, a transmis directorul institutiei, George Gaman.

Starea ranitilor din Colectiv: Trei mai sunt internati in Bucuresti, 18 in strainatate

Din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in prezent 21 de raniti in incendiul de la Colectiv se afla internati in spitalele din tara si din strainatate, informeaza un comunicat al MS.

Traian Basescu: Ma ingrijoreaza intarzierea rezultatelor expertizei privind incendiul din clubul Colectiv. Ceva nu este in regula

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea rezultatelor expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, el sustinand ca expertii de la Petrosani stiu deja, cel mai probabil, ca exista elemente care nu corespund versiunii vehiculate pana acum, si care sunt acestea. Traian Basescu s-a declarat convins ca 'expertii de la Petrosani stiu deja ce nu bate, ce nu se potriveste cu versiunea de pana acum'. Fostul sef al statului a facut aceste afirmatii intr-o emisiune la B1 Tv.

Ma ingrijoreaza intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv. Ceva nu bate

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica la B1TV, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment.

Basescu: Ma ingrijoreaza intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv. Ceva nu bate

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment.

Traian Basescu, ingrijorat de intarzierea expertizei privind incendiul din clubul Colectiv

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat, duminica, ingrijorat de intarzierea expertizei privind cauzele incendiului din clubul Colectiv, afirmand ca expertii de la Petrosani stiu probabil deja care sunt elementele care nu corespund versiunii vehiculate pana in prezent despre eveniment, scrie Mediafax.

UPDATE. VIDEO. Incendiul din Dubai: Marturia unui fotograf care a vazut moartea cu ochii. Suspiciunile autoritatilor

30: Mai multi martori au spus politistilor ca au auzit explozii inainte de izbucnirea focului. Totusi, autoritatile spun ca incendiul a izbucnit la etajul 20 al cladirii de 63 de etaje.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )