Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai recente informatii despre starea ranitilor din Colectiv

Antena3 Antena3,
Cele mai recente informatii despre starea ranitilor din Colectiv

In spitale din Capitala mai sunt internate, luni, trei persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv, dintre care una in stare critica, iar in clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel si. continuă pe Antena3

Starea ranitilor din Colectiv: Trei mai sunt internati in Bucuresti, 18 in strainatate

Din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in prezent 21 de raniti in incendiul de la Colectiv se afla internati in spitalele din tara si din strainatate, informeaza un comunicat al MS.

Autoritatile, in alerta din cauza conditiilor meteo. Informatii despre starea drumurilor

Autoritatile sunt in alerta dupa atentionarea cod galben de ninsori. Ministrul de Interne, Petre Toba, a convocat o videoconferinta cu prefectii, sefii din MAI si responsabilii in gestionarea situatiilor de.

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna.

Cele mai bune telefoane in 2016

In 2016, ne asteptam sau speram) ca unele companii sa faca cateva schimbari majore. Zvonurile despre cele mai bune telefoane din 2016 au inceput deja sa curga . in randurile de mai jos, am incercat sa compilam informatiile pe care le-am gasit: .

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

De la superbul inel cu diamant de 33 de karate pe care l-a primit Elizabeth Taylor, pana la cel cu safir detinut de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, iata care sunt cele mai frumoase inele de logodna pe care le-au primit vedetele de peste ocean, si nu numai. Bijuteriile sunt impresionante! .

Filmele cu cele mai mari incasari in cinematografele romanesti

Vezi in slide-urile urmatoarele ce filme au inregistrat cei mai multi spectatori, dar si cele mai mari incasari in cinematografele romanesti in 2015, conform Cinemagia. ro , platforma dedicata cinematografiei.

Cele mai mici insule din lume: petice de pamant unde locuiesc oameni

Cele mai mici insule din lume nu sunt locuite, dar exista si unele unde traiesc sau au trait candva oameni. Site-ul 15list. com prezinta cateva din cele mai mici insule locuite din lume.

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, printre care se numara Youth, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea in distributie, si Son of Saul, de Laszlo Nemes si Clara Royer, cu actorul roman Levente Molnar, sunt disponibile online, informeaza cbsnews. com, citat de Mediafax.

Ger cumplit. Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni

Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni in zonele locuite, de minus 20 de grade Celsius, au fost inregistrate, duminica dimineata, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc, Joseni ?i Topli?a, iar la sta?ia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )