Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Primarul comunei Leu a lovit cu pumnul un membru ACL

Adevărul Adevărul,
VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Primarul comunei Leu a lovit cu pumnul un membru ACL

Un membru ACL a fost injurat, imbrancit si lovit cu pumnul de primarul comunei doljene Leu. Edilul localitatii s-a ales cu dosar penal pentru lovire si alte violente. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014: Totul despre procedura de vot

Desi romanii au de 25 de ani exercitiul votului liber, inaintea fiecarui scrutin au survenit modificari legislative privind procedura de vot care au facut ca nicio votare sa nu semene cu cea precedenta. Nu altfel s-a intamplat in acest an, cand Guvernul a modificat din nou, prin ordonanta de urgenta, legislatia privind procesul electoral.

Exit poll alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cine face sondaje

Biroul Electoral Central BEC) a acreditat sase institute de sondare pentru alegerile prezidentiale 2014. Primele estimari vor fi facute la ora 21. 00, in momentul inchiderii urnelor.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Primul tur. Cand vom afla primele procente

Biroul Electoral Central BEC) va publica rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 in cel mult 48 de ore de la inchiderea urnelor de vot. in acest timp, Birourile Electorale Judetene si Birourile Electorale din strainatate vor trimite numaratoarea voturilor spre BEC, care va centraliza voturile si va da, mai intai, rezultate partiale, apoi pe cele finale.

Alegeri prezidentiale 2014. Miting de sustinere a lui Klaus Iohannis, vineri, la Sibiu

Sibienii sunt chemati vineri la ora 16:30 la kilometrul 0 al Sibiului, in Piata Mare, la ultimul miting al lui Klaus Iohannis din campania pentru primul tur al alegerilor prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: Ponta nu a avut barbatia sa-mi spuna in fata ce are de spus

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, l-a acuzat, joi seara, la Realitatea TV, pe Victor Ponta, contracandidatul sau, ca a fost lipsit de barbatie atunci cand s-a ascuns in spatele unor informatii potrivit carora parintii lui Iohannis ar detine o casa in Germania.

Alegeri prezidentiale 2014. Nu toti candidatii sunt la fel!

Campania electorala de dinaintea primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale se va incheia vineri noapte, la ora 24, fara obisnuita si, poate, dorita dezbatere televizata la care ar fi urmat sa ia parte toti cei inscrisi in cursa. Nu stiu daca nereusita initiativei Televiziunii publice de a-i reuni intr-un studio de televiziune pe toti cei 14 candidati e chiar o catastrofa.

Alegeri prezidentiale 2014. Udrea: Nu sunt implicata in Microsoft si EADS

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa ca nu este implicata in afacerile Microsoft si EADS si ca, in ultimele 48 de ore, i s-a cerut sa se retraga din cursa prezidentiala.

Alegeri prezidentiale 2014. Biserica ortodoxa indeamna credinciosii sa mearga la vot

Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane BOR) indeamna clerul si credinciosii sa voteze la alegerile prezidentiale, cu responsabilitate crestina si civica pentru implinirea binelui comun in societatea romaneasca si viitorul Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Daca voi fi presedinte si Gica Popescu face cerere de gratiere, as semna-o

Prim-ministrul Romaniei si candidat al PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale din 2014, Victor Ponta, a declarat marti, la postul de televiziune Romania TV, ca in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei il va gratia pe Gica Popescu, daca va exista o cerere facuta de fostul fotbalist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )