Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO Becali si Stoica vor avea insomnii de nervi: CFR a castigat meciul cu Sepsi dupa o faza de Dosarele X

Adevărul Adevărul,
VIDEO Becali si Stoica vor avea insomnii de nervi: CFR a castigat meciul cu Sepsi dupa o faza de Dosarele X

Clujenii au profitat din plin de o etapa in care rivalele la titlu, CS U Craiova si FCSB au fost invinse, pe rand, de FC Botosani, respectiv Astra. Trupa pregatita de Dan Petrescu a reusit sa-si mareasca avansul in fruntea clasamentului. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii: Medicii vor avea salarii de 3.000 de euro din martie 2018

Medicii romani vor avea din martie 2018 salarii de 3. 000 de euro pe luna, motiv pentru care ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spera ca migratia acestora sa se opreasca. Avem in vedere.

Elevii vor avea acces la studii in limba romana in regiunea transnistreana, dupa aproape 15 ani

Elevii vor avea acces la studii in limba romana in regiunea transnistreana, activitatea celor opt scoli cu predare in limba romana intrand in normal in urma unui protocol semnat la Tighina intre Chisinau si Tiraspol, informeaza News. ro citand presa moldoveana.

Mugabe a distrus Zimbabwe, dar primeste la plecare 10 milioane de dolari. In plus, el si sotia vor avea salarii totale de 225.000 dolari, iar guvernul le va plati cheltuielile

Robert Mugabe si sotia lui vor primi mai multe milioane de dolari ca parte a intelegeri negociate inainte ca acesta sa demisoneze. Suma exacta este inca neclara, dar un inalt oficial al partidului de guvernamant, care cunoaste termenii acordului, spune ca totalul nu va fi mai mic de 10 milioane de dolari, scrie Guardian.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )