Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Boris Johnson, prima conferinta dupa externare: Guvernul va prezenta un plan de reluare treptata a activitatilor. Am putea apela la metode ingenioase

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Boris Johnson, prima conferinta dupa externare: Guvernul va prezenta un plan de reluare treptata a activitatilor. Am putea apela la metode ingenioase

In prima sa conferinta de presa sustinuta dupa recuperarea de infectia cu Covid-19, premierul britanic Boris Johnson a anuntat ca bilanut victimelor a crescut la peste 26. 700, insa Regatul Unit a depasit varful epidemiei, iar saptamana viitoare va prezenta un plan de reluare treptata a activitatilor si de repornire a economiei. continuă pe Hotnews

VIDEO Boris Johnson avertizeaza impotriva relaxarii carantinei prea devreme

Premierul britanic Boris Johnson, primul lider al unei mari puteri diagnosticat cu COVID-19, s-a intors la munca si, intr-un discurs tinut in fata resedintei numarul 10 de pe Downing Street, a transmis un mesaj foarte clar: nu renuntati la carantina inca!, relateaza CNN.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson anunta ca in Regat a fost atins varful epidemiei: Ar fi putut provoca 500.000 de decese

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a sustinut joi prima sa conferinta de cand s-a recuperat in urma infectarii cu noul coronavirus pentru a transmite un mesaj de speranta si pentru a declara.

Marea Britanie |Boris Johnson ar urma sa relaxeze masurile restrictive luate in contextul raspandirii coronavirusului inaintea datei de 7 mai

Se preconizeaza ca prim-ministrul britanic Boris Johnson urmeaza sa anunte planurile de relaxare a restrictiilor impuse in contextul pandemiei de coronavirus, chiar din aceasta saptamana, dupa ce s-a.

Premierul britanic Boris Johnson a devenit tata. Logodnica sa Carrie Symonds a dat nastere unui baiat

Premierul britanic, Boris Johnson,a devenit, miercuri, tata. Logodnica sa Carrie Symondsa dat nastere unui baiat. Copilul lui Johnson s-a nascut la un spital din Londra, a anuntat miercuri un.

Boris Johnson anunta ca Regatul Unit a depasit varful pandemiei de coronavirus

Regatul Unit, a doua cea mai afectata tara de noul coronavirus in Europa cu 26. 711 de morti, a depasit varful epidemiei, a afirmat joi premierul Boris Johnson, scrie AFP.

Boris Johnson anunta ca Regatul Unit a depasit varful epidemiei de coronavirus

Regatul Unit, a doua cea mai afectata tara de noul coronavirus in Europa cu 26. 711 de morti, a depasit varful epidemiei, a afirmat joi premierul Boris Johnson.

Boris Johnson si logodnica sa au devenit parinti, in plina pandemie de coronavirus

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, si logodnica lui, Carrie Symonds, au anuntat ca au devenit parintii unui baietel.

Boris Johnson a devenit din nou tata

Carrie Symonds, logodnica premierului britanic Boris Johnson, a dat nastere unui baiat, potrivit Press Association PA), relateaza Reuters.

Boris Johnson a devenit din nou tata Logodnica premierului a nascut un baietel

Logodnica premierului britanic Boris Johnson, Carrie Symonds, a nascut un baiat, a anuntat miercuri Downing Street, relateaza Reuters.

Marea Britanie |Guvernul lucreaza la intocmirea unui plan pentru revizuirea masurilor de distantare sociala pe fondul pandemiei de coronavirus

Premierul britanic Boris Johnson si-a reluat activitatea luni dupa ce s-a recuperat dupa COVID-19. Acesta a avertizat ca este inca prea devreme ca masurile restrictive care fac ravagii asupra economiei Marii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )