Libnet.ro
UNICEF

09:31

VIDEO Cine este vinovat pentru situatia in care a ajuns Romania? Parlamentarii sau poporul? Raspund Andrei Plesu si Mircea Cartarescu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cine este vinovat pentru situatia in care a ajuns Romania? Parlamentarii sau poporul? Raspund Andrei Plesu si Mircea Cartarescu

Din anul 2017, situatia politica a Romaniei este una din ce in ce mai instabila. Adevarul i-a intrebat pe Andrei Plesu si pe Mircea Cartarescu, in cadrul evenimentului care a marcat implinirea a 26 de ani de la infiintare a revistei Dilema veche, cine se face vinovat de acest fapt: parlamentarii care ne conduc sau poporul. continuă pe Adevărul

VIDEO Cine este vinovat pentru Romania? Parlamentarii sau poporul? Raspund Andrei Plesu si Mircea Cartarescu

Din anul 2017, situatia politica a Romaniei este una din ce in ce mai instabila. Adevarul i-a intrebat pe Andrei Plesu si pe Mircea Cartarescu, in cadrul evenimentului care a marcat implinirea a 26 de ani de la infiintare a revistei Dilema veche, cine se face vinovat de acest fapt: parlamentarii care ne conduc sau poporul.

Caru' cu vedete: Michael Bolton cnta n Romnia, n doua concerte; Cine este cel mai bine vndut cntaret al anului 2018; Oana Zavoranu, fara sutien. Prima aparitie la TV dupa ce si-a scos silicoanele

Mara Banica, diagnosticata cu o afectiune chinuitoare: Schiopatam, imi intra un cutit la fiecare pas. Probleme de sanatate nu ii dau pace jurnalistei Mara Banica. Ea a facut marturisiri despre afectiunea chinuitoare cu care a fost diagnosticata si a vorbit de cat de greu suporta uneori durerile. Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral! Cum se simte Dylan din Beverly Hills, 90210. Luke Perry, cunoscut pentru rolurile sale din seriale populare precum Beverly Hills, 90210 sau Riverdale, a suferit joi un accident vascular cerebral destul de grav, fiind.

Mihai Gadea, noi dezvaluiri-bomba. Cine trage sforile pentru Kovesi

Ziua cea mai grea pentru Laura Codruta Kovesi. Va ajunge procuror-sef european? Afla raspunsul de la ora 21. 00, la Sinteza zilei. Culisele cazului Kovesi si ale protectorilor sai care trag.

KOVESI: Votul din PE este unul pentru sistemul de justitie din Romania

Laura Codruta Kovesi a declarat, astazi, la sosirea la Bucuresti, ca votul din comisiile Parlamentului European este un vot pentru sistemul de justitie din Romania.

Venetia impune o taxa de intrare n oras pentru turistii care fac vizite de o zi

Incepand cu luna mai, milioane de turisti vor fi nevoiti sa plateasca o taxa de intrare in faimosul oras-laguna al Italiei- Venetia. Valoarea taxei de intrare se va dubla in 2020 si va fi folosita pentru a pastra insulele curate, informeaza DW.

Dupa ce a cerut iNCHISOARE pentru procurorii care protesteaza, PSD-istul Nicolicea ii ataca si pe JURNALISTI: Vi s-a parut amenintare sa citesti dintr-o lege?! Pe ce ureche v-a sunat?

Dupa ce a facut declaratii grave la adresa procurorilor care indraznesc sa protesteze, deputatul PSD Eugen Nicolicea ii jigneste pe jurnalisti. Luat la intrebari de reporterii acreditati la Camera, .

Joburi in Spania pentru romanii care vor sa lucreze in agricultura

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, prin EURES Romania, anunta organizarea unei selectii pentru ocuparea a 150 de locuri de munca sezoniere in domeniul agricol recoltare, ambalare fructe) in Spania. Selectia va avea loc in perioada 14 -.

Nicolicea ar vrea amenda sau nchisoare pentru procurorii care protesteaza: Suspendarea activitatii reprezinta infractiune si se pedepseste ca atare

Eugen Nicolicea, unul dintre varfurile de lance ale PSD la modificarea legilor justitiei, sustine ca procurorii care au suspendat activitatea au comis o infractiune si ar trebui pedepsiti. Mai exact el spune ca acestia au intrat, de fapt in greva, fapt interzis de lege si care se pedepseste cu inchisoare de la 1 luna la 1 an sau amenda.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )