Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Comisarul Traian Berbeceanu, prezentat pentru arestare preventiva. Judecatorul este un fost procuror DIICOT

Adevărul Adevărul,
VIDEO Comisarul Traian Berbeceanu, prezentat pentru arestare preventiva. Judecatorul este un fost procuror DIICOT

Comandantul BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost adus joi, dupa ora 14. 00, la Curtea de Apel Alba Iulia pentru a fi judecata propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventiva pentru 29 de zile. Judecatorul care va decide soarta politistului este un fost procuror DIICOT, Dana Ghitoaica. continuă pe Adevărul

Seful BCCO Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, a fost retinut. Joi va fi prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventiva

Seful BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, acuzat ca ar fi favorizat o grupare infractionala suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere de peste 3,5 milioane de lei, a fost retinut in noaptea de miercuri spre joi, fiind dus in arestul IPJ Alba.

Lovitura pentru seful de la Crima Organizata Alba. Berbeceanu, retinut pentru 24 de ore

Seful de la Crima Organizata Alba ar putea primi mandat de arestare preventiva. Traian Berbeceanu a fost deja retinut pentru 24 de ore in dosarul in care este urmarit penal pentru favorizarea unei grupari de.

VIDEO Traian Berbeceanu a fost retinut. Ce mesaje ii transmit hunedorenii justitiarului de la DIICOT

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Infractiunilor de Criminalitate Organizata Alba, a fost retinut de procurori pentru 24 de ore in dosarul penal in care este acuzat de sprijinirea unor grupari infractionale.

VIDEO. Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, urmarit penal. Opt persoane, audiate la DIICOT.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia este urmarit penal intr-un dosar de crima organizata, informeaza, miercuri, un comunicat al DIICOT. Comisarul-sef Traian Berbeceanu este acuzat ca ar fi sprijinit un grup infractional specializat in evaziune fiscala, delapidare si inselaciune. La sediul DIICOT Alba Iulia sunt audiate opt persoane. Prejudiciul total se ridica la 3,5 milioane de lei. Cum actiona gruparea La ora difuzarii acestei stiri, procurorii DIICOT .

VIDEO Decaderea lui Traian Berbeceanu. Povestea superpolitistului care i-a trimis in puscarie pe interlopii din Alba, Hunedoara si din Sibiu

Comisarul-sef Traian Berbeceanu, cercetat de procurorii DIICOT Alba Iulia intr-un dosar privind sprijinirea unui grup infractional organizat, a coordonat anchete in unele dintre cele mai mari dosare de crima organizata din tara. in 2007, a primit distinctia de politistul anului. in fiecare an de atunci, BCCO Alba Iulia a fost considerata cea mai puternica si mai profesionista dintre structurile similare din tara.

Patimile Comisarului Cattani, seful BCCO Alba Iulia. Cum a invrajbit si protejat gruparile de interlopi politistul Traian Berbeceanu

Cutremur in Politie dupa ce, miercuri, Traian Berbeceanu, seful Brigazii de Combatere a Crimei Organizate BCCO) Alba Iulia si comisarul numarul unu al tarii, este acuzat de procurori ca ar fi colaborat si i-ar fi acoperit pe cei mai mari interlopi milionari din Hunedoara.

Seful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, urmarit penal. Opt persoane, audiate la DIICOT.

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia este urmarit penal intr-un dosar de crima organizata, informeaza, miercuri, un comunicat al DIICOT. Comisarul-sef Traian Berbeceanu este acuzat ca ar fi sprijinit un grup infractional specializat in evaziune fiscala, delapidare si inselaciune. La sediul DIICOT Alba Iulia sunt audiate opt persoane. Gruparea este acuzata ca ar fi produs statului un prejudiciu de 3,5 milioane de lei. Redam comunicatul DIICOT: La data .

Rusine. Seful de la Crima Organizata Alba, Traian Berbeceanu, arestat preventiv pentru 29 de zile

Seful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in urma unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia. Berbeceanu este acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune.

FOTO Dusmanii lui Traian Berbeceanu. Cine sunt cei pe care seful de la Crima Organizata ii acuza ca i-au vrut capul

Traian Berbeceanu a fost retinut de procurori pentru 24 de ore in dosarul penal in care este acuzat de sprijinirea unor grupari infractionale. Curtea de Apel decide daca seful de la Crima Organizata va fi arestat preventiv. intre timp, Berbeceanu a dat numele celor care, spune el, s-au luptat impotriva lui, Pera, Margan, Litera si procurorii DIICOT se afla pe lista neagra a comisarului.

Seful Brigazii anti-criminalitate din Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv

Seful Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate BCCO) Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seara, pentru 29 de zile, in baza unei decizii a Curtii de Apel Alba Iulia, care a admis propunerea procurorilor DIICOT, acesta fiind acuzat ca a sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala cu produse petroliere, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )