Libnet.ro
UNICEF

12:46

VIDEO Copa America: Peru, victorie la limita cu Haiti (1-0); Remize albe pentru Brazilia si Paraguay

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Copa America: Peru, victorie la limita cu Haiti (1-0); Remize albe pentru Brazilia si Paraguay

Peru a castigat meciul de debut de la Copa America editia centenara), scor 1-0 in fata nationalei din Haiti. In celelalte doua meciuri ale zilei s-au consemnat urmatoarele rezultate: Brazilia - Ecuador 0-0 si Costa Rica - Paraguay 0-0. continuă pe Hotnews

VIDEO Copa America: SUA - Columbia 0-2

Editia cu numarul 45 a Copei America a debutat vineri, primul meci al competitiei aducand fata in fata SUA tara gazda) si Columbia. A fost 2-0 pentru columbieni, golurile fiind marcate de Zapata 8') si James Rodriguez 41').

Avancronica Brazilia-Ecuador la Copa America

Brazilia si Ecuador se infrunta in primul lor meci din Grupa B de la Copa America pe Rose Bowl din Pasadena, California, un stadion de care se leaga cele mai mari victorii din istoria nationalei Romaniei la o Cupa Mondiala.

Columbia invinge SUA si viseaza la un nou titlu in Copa America

Columbia a depasit Statele Unite, vineri noapte, in meciul inaugural de la editia centenara a Copa America, cea mai importanta competitie de peste ocean.

Brazilia tinuta in sah de Ecuador in primul meci la Copa America (Video)

Mare favorita la castigarea primului meci din Grupa B la editia centenera a Copei America, Brazilia nu a reusit sa treaca de Ecuador.

Mexic-Uruguay, derby-ul Grupei C la Copa America

Doua dintre favoritele la castigarea editiei centenare a Copei America, Mexic si Uruguay, se infrunta duminica noapte ora 3:00) pe Phoenix Glendale Stadium in Grupa C a competitiei.

Copa America, favoritele competitiei

Cupa America programeaza editia cu numarul 100. Estecea mai importanta competitie de pe continentul american siva include in premiera 16 echipe la start, cu patru mai multe decat fusesera pana acum.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )