Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO ECLIPSA DE SOARE 2015. O coincidenta rara va avea loc pe 20 martie: trei evenimente astronomice se vor suprapune

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ECLIPSA DE SOARE 2015. O coincidenta rara va avea loc pe 20 martie: trei evenimente astronomice se vor suprapune

Este deja o chestiune de ore pana cand trei evenimente astronomice se vor suprapune, in urma unei rare coincidente. continuă pe Hotnews

De unde puteti observa eclipsa de soare, evenimentul care va mai avea loc abia in 2027

Societatea Astronomica Romana de Meteori va instala pe platoul din Piata Tricolorului telescoape dotate cu filtre de protectie pentru observarea eclipsei de Soare. Cei care vor sa urmareasca acest fenomen trebuie sa stie ca vor fi disponibili ochelari de eclipsa pentru cei care vor sa priveasca eclipsa cu ochiul liber.

VIDEO Eclipsa de soare, transmisa online de Universitatea Tehnica a Moldovei: Sa ne rugam sa nu fie innorat

Forfota mare la Universitatea Tehnica din Moldova. Se fac ultimele pregatiri inainte de eclipsa de soare din 20 martie, vizibila prin telescopul instalat in cadrul Observatorului Astronomic din Parcul Muzeu al UTM. Astfel, fenomenul astral de anvergura va putea fi urmarit online de pe site-ul observator. utm. md.

Premiera in fotbal: Cupa Mondiala din 2022 va avea loc in apropierea Craciunului

CEx FIFA a decis ca turneul final al Cupei Mondiale din 2022, care va avea loc in Qatar, sa se dispute in perioada noiembrie - decembrie, astfel ca meciurile se vor intinde pana aproape de Craciun.

Unde pot vedea bucurestenii eclipsa de soare

Cei care vor sa observe eclipsa de soare care va avea loc vineri, 20 martie, o pot face sub indrumarea specialistilor.

Punct de observatie la Alba Iulia pentru eclipsa de soare din 20 martie

Esplanada Obeliscului Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia se va transforma vineri, 20 martie, intr-un observator astronomic ad-hoc. Primaria Alba Iulia si Clubul Universul de langa noi ofera publicului ocazia de a asista la o sesiune de observatii avand in atentie o eclipsa de soare ce va avea loc in cursul zilei.

Eclipsa de Soare. De ce dureaza fenomenul atat de putin si cand a avut loc cea mai lunga eclipsa?

Eclipsa de Soare. Pe 20 martie, romanii vor putea sa urmareasca o eclipsa totala de Soare, care va dura putin peste doua minute. Cea mai lunga eclipsa din secolul XXI a avut loc in 2009.

VIDEO Eclipsa de Soare - toate informatiile puse pe o HARTA INTERACTIVA. Cat de acoperit va fi Soarele, cand incepe si cand va fi maximul in orice punct de pe glob

O harta interactiva a eclipsei solare din 20 martie si care arata utilizatorilor exact cat de intuneric va fi in orice punct de pe glob, ora exacta de incepere a eclipsei, maximul de eclipsare, durata sau pozitia soarelui a fost realizata de o echipa de romani de la un start-up din Brasov.

FIFA: Cupa Mondiala din Qatar va avea loc in perioada noiembrie-decembrie 2022

Comitetul Executiv al FIFA a decis, joi, ca turneul final al Cupei Mondiale din 2022, din Qatar, sa aiba loc in perioada noiembrie-decembrie, finala urmand sa se dispute la 18 decembrie, de ziua nationala a tarii gazda, anunta Mediafax. FIFA a precizat ca, in principiu, s-a convenit ca turneul sa se desfasoare intr-o perioada mai mica decat cele de la editiile precedente, de exemplu in 28 de zile.

FIFA: Cupa Mondiala din Qatar va avea loc in noiembrie-decembrie 2022

Comitetul Executiv al FIFA a decis, joi, ca turneul final al Cupei Mondiale din 2022, din Qatar, sa aiba loc in perioada noiembrie-decembrie, iar finala se va disputa pe 18 decembrie, de ziua nationala a tarii.

Fenomen astronomic spectaculos si destul de rar: Eclipsa de Soare vazuta din Timisoara

Vineri, 20 martie 2015 are loc un fenomen astronomic foarte spectaculos si destul de rar in ultimii ani: o eclipsa de Soare. Timisorenii sunt asteptati la Observatorul Astronomic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )