Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Ecuador: Prima telecabina din America Latina care traverseaza un rau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ecuador: Prima telecabina din America Latina care traverseaza un rau

Prima telecabina de transport public care traverseaza un rau din America Latina va fi inaugurata luni in Guayaquil, port la Pacific si capitala economica a Ecuadorului si va avea o capacitate de 40. 000 de pasageri pe zi, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Iubitorii de stele au admirat eclipsa totala de soare. Spectacolul a fost vizibil doar in unele zone din America de Sud VIDEO

Turisti si oameni de stiinta s-au reunit la un sit de observare astronomica din provincia Neuquen, din Argentina, pentru a urmari singura eclipsa totala de soare din acest an, care s-a produs pe 14 decembrie, relateaza BBC News si NASA.

Europa devine prima regiune din lume care depaseste pragul de o jumatate de milion de morti din cauza Covid-19

Europa a devenit astazi prima regiune din lume care inregistreaza peste o jumatate de milion de morti din cauza covid-19, potrivit unui bilant, intocmit cu putin inainte de ora locala 16. 00, ora Romaniei), pe baza unor date furnizate de catre autoritati in domeniul sanatatii, de catre AFP si News. ro.

Jurnalisti, arestati pe banda rulanta din cauza pandemiei. Care sunt motivele

387 de jurnalisti au fost arestati anul acesta, unii din cauza relatarilor despre pandemie. China i-a inchis pe cei mai multi. Un raport RSF atrage atentia ca este un numar istoric. RSF, bilantul jurnalistilor arestati in 2020 din cauza investigatiilor privind noul coronavirus Secretarul general al organizatiei Reporteri Fara Fontiere Reporters sans frontieres RSF), .

Primul caz oficial de moarte din cauza poluarii din lume: O fetita din Marea Britanie care suferea de astm

O fetita de 9ani din Regatul Unit al Marii Britaniicare a muritdupa o criza de astm este considerata prima persoana din lume ce are oficial in certificatul de deces expunerea la poluare drept.

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1998 seconds )