Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO Elena Udrea poate fi arestata. Deputatii au votat toate cele 6 cereri de retinere si arestare preventiva sau urmarire penala pe numele ei in dosarele Gala Bute si Microsoft/ Fostul ministru: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum de

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Elena Udrea poate fi arestata. Deputatii au votat toate cele 6 cereri de retinere si arestare preventiva sau urmarire penala pe numele ei in dosarele Gala Bute si Microsoft/ Fostul ministru: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum de

Deputatii au votat in sedinta de luni cele sase cereri ale DNA care o privesc pe Elena Udrea si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft, precum si incuviintarea urmaririi penale sau a extinderii urmaririi penale in cele doua dosare amintite. Elena Udrea a tinut un discurs in fata plenului Camerei Deputatilor si le-a cerut colegilor sa aprobe urmarirea penala, dar nu si arestarea preventiva. Dupa ce prima cerere de arestare a fost aprobata de deputati, Elena Udrea, care nu se mai afla in sala, a postat pe contul sau de facebook o scurta replica: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat. Ora 00:30 A fost votata si ultima cerere de de inlocuire a controlului judiciar cu arestarea preventiva pentru Elena Udrea in dosarul Microsoft. Toate cererile au primit vot favorabil. Sesiunea parlamentara s-a incheiat. continuă pe Hotnews

Elena Udrea poate fi arestata: Deputatii au aprobat toate cele sase solicitari ale procurorilor DNA (VIDEO)

UPDATE 00:30: Deputatii au aprobat si cea de-a sasea solicitare a procurorilor DNA, de inlocuire a controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft, cu 151 de voturi pentru si 82 de voturi.

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATA. Parlamentarii au votat pentru ridicarea imunitatii deputatei

Plenul Camerei Deputatilor se va intruni, luni, pentru a se pronunta asupra cererii de incepere a urmaririi penale si a arestului preventiv, in cazul Udrea .

UPDATE: Elena Udrea poate fi ARESTATA. Toate cererile DNA, aprobate de Parlament

Camrea deputatilor a avizat, luni seara, toate cele sase cereri ale DNA, in cazul deputatei Elena Udrea.

Elena Udrea poate fi arestata: Deputatii au aprobat cinci solicitari ale procurorilor DNA (VIDEO)

UPDATE 23:47:A cincea solicitare a DNA, de incuviintare a retinerii si arestarii preventive in dosarul Microsoft, a fost aprobata de parlamentari cu 205 voturi pentru si 65 voturi.

VIDEO Elena Udrea, gest controversat in timpul votului din Parlament/ Udrea: E un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula

Fostul ministru Elena Udrea a facut un gest controversat luni, in Parlament, in timpul sedintei in care deputatii urmau sa dea votul pe mai multe cereri ale DNA care o privesc si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea sa preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft. UPDATE Udrea explica pe facebook gestul facut: Vad ca gestul meu Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula.

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat mai devreme la Sectia 2 de Politie, in controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

VIDEO Elena Udrea s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, pentru controlul judiciar: Ati mai vazut pe cineva care are trei cereri de arestare intr-o singura zi?

Elena Udrea a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 09:00 la Sectia 2 de Politie din Capitala, prevedere a controlului judiciar impus in dosarul Microsoft, relateaza B1 TV.

Camera Deputatilor decide daca Elena Udrea poate fi arestata: 362 de deputati, prezenti la sedinta de plen (VIDEO)

40: Sedinta de plen a Camerei Deputatilor a inceput. in sala se afla 362 de deputati, care urmeaza sa se pronunte asupra mai multor subiecte inscrise pe ordinea de zi. Unul dintre acestea se.

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa.

FOTOVIDEO. Elena Udrea, gest controversat in Parlament. Explicatia oficiala

Elena Udrea a prezentat, luni, in Parlament, un discurs privitor la cele sase acuzatii emise de DNA. La finalul discursului, inainte de a se aseza in sala, deputata s-a intors inspre camerele de luat vederi si a facut un gest controversat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )