Libnet.ro
UNICEF

09:01

Elena Udrea nu vrea sa fie arsa, doar putin parlita

Antena3 Antena3,
Elena Udrea nu vrea sa fie arsa, doar putin parlita

Laura Codruta Kovesi a iesit astazi si a anuntat cu zambetul pe buze cate catuse a impartit anul trecut. Tot cu zambetul pe buze, dar cu catuse la maini a iesit si Elena Udrea din sediul DNA in urma. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Nu mai bine ma ardeti pe rug?

Elena Udrea se intreaba daca nu ar fi mai bine sa fie arsa pe rug, decat sa se joace acest teatru absurd in care doar cei care nu au fost de acord sa formuleze acuzatii la adresa sa sunt arestati.

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

MOTIVUL pentru care Elena Udrea se imbraca doar in ALB si NEGRU. Cine o sfatuieste sa isi schimbe stilul

De la diva roz-bombon, cu haine mulate si aparitii de senzatie pe culoarele Parlamentului, Elena Udrea pare sa isi fi schimbat radical stilul vestimentar de cand este clienta fidela a procurorilor DNA. Poarta.

Ce se intampla la DNA in timp ce Elena Udrea incerca sa-si emotioneze colegii parlamentari: Nu m-am asteptat la asta

De la tribuna Parlamentului, Elena Udrea si-a acuzat prietena ca a tradat-o, facand denunturi false doar pentru a ramane in libertate. in timp ce Udrea isi tinea discursul in fata deputatilor, Ana.

Elena Udrea a AJUNS la sediul DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Intampinata de o armata de jurnalisti la intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a ramas cu zambetul pe buze, parca amuzata de evenimentele care se desfasoara inaintea ei. La intrarea in sediu, Elena Udrea a.

Dorin Cocos a turnat-o pe Elena Udrea la DNA. Udrea neaga dezvaluirile fostului sot

Dupa patru luni de arest, Dorin Cocos le-a povestit anchetatorilor in amanunt cum a impartit spaga de 18 milioane de euro cu Elena Udrea si Dinu Pescariu, potrivit unor surse judiciare. Dorin Cocos a.

Elena Udrea se spovedeste in fata procurorilor DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Elena Udrea a venit, marti, la DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, dupa ce Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP. Ele.

Elena Udrea este audiata marti dimineata la DNA, in dosarul Gala Bute. Fostul ministru: Telenovela fara sfarsit!

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea a mers, marti dimineata, la sediul DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Camera Deputatilor a avizat luni noile cereri ale procurorilor de urmarire penala si de arestare preventiva a deputatului. Avocatul Elenei Udrea a spus ca votul de luni din Parlament nu a intrunit conditiile legale.

Elena Udrea este audiata la DNA in dosarul Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute. Luni seara, deputatii au avizat favorabil cererile procurorilor DNA privind urmarirea penala si arestarea Elenei Udrea in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea a ajuns in Parlament: O sa auziti ce am de spus. Nu pot vorbi despre cauza (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, luni, la Parlament, unde isi va sustine cauza in fata colegilor deputatilor, care trebuie sa voteze solicitarea DNA privind o noua cerere de arestare preventiva in dosarul Gala Bute. Elena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )