Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Incendiu violent intr-un cartier din Deva. Pompierii au stins flacarile inainte de a cuprinde mai multe masini

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu violent intr-un cartier din Deva. Pompierii au stins flacarile inainte de a cuprinde mai multe masini

Pompierii din Deva au intervenit in aceasta seara cu doua autospeciale, pentru a opri un incendiu care a cuprins remorca unui camion, intr-un cartier din municipiu. Flacarile se puteau extinde la imobilele din jur. continuă pe Adevărul

VIDEO Bataie crunta intr-un bar din Suceava. Cinci barbati au atacat patronul si clientii si au devastat localul

Imagini teribile au fost suprinse de camerele de supraveghere instalate intr-un bar din judetul Suceava. Clientii au fost batuti de cinci indivizi care doreau sa se razbune pe patron. Barbatii au spart geamurile si au devastat cladirea.

Cinci persoane, iMPUSCATE MORTAL intr-o casa din statul american Arizona

Cinci persoane au fost impuscate mortal, vineri, intr-o casa din statul american Arizona, anchetatorii stabilind ca este vorba de un conflict familial, informeaza Fox News. Cadavrele a trei.

Botosani: Un proiectil aflat in stare activa a fost gasit intr-o gradina din localitatea Bucecea

Un proiectil explozibil a fost descoperit joi de un barbat intr-o gradina din localitatea botosanaeana Bucecea, informeaza Agerpres, citand un reprezentant al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

UPDATE: Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu. Femeia a fost omorata

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti, intr-o pestera din muntii Sureanu, in judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

Dosar penal pentru moartea suspecta in cazul femeii decedate intr-un spital din Buzau

Politistii buzoieni au deschis dosar penal pentru moartea suspecta a femeii care a decedat la nasterea celui de-al doisprezecelea copil, intr-un spital din Ramnicu Sarat, informeaza Mediafax.

Cadavrul unei femei, descoperit intr-o pestera din Muntii Sureanu

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti, intr-o pestera din muntii Sureanu, in judetul Hunedoara, informeaza Mediafax.

VIDEO Panica la Casa de Pensii Buzau, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un vestiar. 80 de oameni au fost evacuati

Un numar de aproximativ 80 de persoane, functionari dar si cetateni care se aflau in Casa de Pensii Buzau, au fost evacutate, la orele amiezii, din cauza unui incendiu. Flacarile au izbucnit intr-o incapere folosita de personalul auxiliar, in care erau depozitate mai multe materiale de curatenie.

Mai bine saraci, decat sa munceasca! intr-o comuna din Valcea, asistatii social refuza locurile de munca: Munca e grea, iar salariile mici

Mai bine la mila statului, decat sa munceasca. Asistatii social dintr-o comuna din Valcea refuza locurile de munca oferite de o fabrica de confectii si prefera sa traiasca in saracie. Explicatia.

Hunedoara: Cadavrul unei femei, descoperit de mai multi turisti, intr-o pestera din Muntii Sureanu

Cadavrul unei femei de 40-45 de ani a fost descoperit, marti seara, de un grup de turisti in Pestera Vacii din Muntii Sureanu, judetul Hunedoara, transmite Mediafax. Trupul neinsufletit a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )