Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO A inscris unul dintre cele mai bune goluri pentru Club Brugge, dar apoi a fost eliminat, dupa un gest irational

Adevărul Adevărul,
VIDEO A inscris unul dintre cele mai bune goluri pentru Club Brugge, dar apoi a fost eliminat, dupa un gest irational

Seara de marti a adus in atentia iubitorilor de fotbal a cincea etapa a grupelor Champions League, cu partide importante. continuă pe Adevărul

Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti

De peste jumatate de secol, Gerovital scrie povestea frumusetii romanesti cu pasiune, dedicare si grija pentru consumatori. in acest timp a devenit cel mai puternic brand national de cosmetice, reconfirmand pozitia Romaniei pe harta mondiala a excelentei in cosmetica.

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

Die Welt despre Romania ca stat de tarani al Europei si unul dintre cei mai mari profitori ai UE

Intr-o analiza a unui tanar jurnalist aparuta in Welt. de, Romania apare ca o cu totul altfel de tara decat este vazuta ea, dinauntrul ei. in articolul Statul de tarani al Europei trece printr-un boom impiedicat, tara este considerata ca fiind unul dintre cei mai mari profitori ai UE si intr-o crestere economica substantiala, desi coruptia ii sperie pe investitori.

Tranzactia momentului! Una dintre cele mai mari companii romanesti de materiale de constructii, preluata de elvetienii de la Sika

Grupul elvetian Sika a preluat Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructie. infiintata in anul 1993 in Oradea de catre Marcel Barbut, Adeplast are 470 de angajati si a.

HOROSCOP. ZODIA in care se nasc cele mai bune femei

Femeia frumoasa bucura ochii, femeia inteleapta mintea, iar femeia adevarata sufletul. Dintre toate reprezentantele din zodiac, una singura indeplineste toate aceste trei conditii. Este vorba despre.

Samsung Galaxy S11 si Galaxy S11e: cum arata cele mai bune telefoane din 2020

Conform speculatiilor din piata, Samsung va lansa mai devreme anul viitor telefoanele sale de top. Din acest motiv, randarile cu Galaxy S11 si Galaxy S11e s-ar putea sa fie autentice. @Onleaks,.

Cele mai bune bancuri cu englezi. Sir, avem un hot in biblioteca. Si ce citeste, John ?

Glumele au intotdeauna darul de a ne descreti fruntile. Va prezentam mai jos o colectie de bancuri cu englezi, tematica inepuizabila de glume.

Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructii, a fost preluata de elvetienii de la Sika

Actionarii Adeplast SA au decis sa vanda societatea catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor chimice pentru constructii. Aceasta tranzactie indeplineste dorinta lui Marcel Barbut, fondatorul Adeplast, care a transformat societatea in cel mai important producator de termoizolatii din Romania. Barbut a murit in februarie 2019, la varsta de 62 de ani.

O clasa de la unul dintre cele mai mari licee din Timisoara, evacuata din cauza mirosului puternic de gaz

Elevii Colegiului National C. Loga din Timisoara au fost evacuati in urma unor scurgeri de gaze care au provocat un miros puternic de gaz in interiorul scolii.

Cele mai bune memeuri cu Rares Bogdan, noua sursa de amuzament pe internet: Clipeste de doua ori daca vrei sa te salvam

Fostul jurnalist Rares Bogdan, acum prim-vicepresedintele PNL, a devenit sursa de memeuri pe internet dupa alegerile prezidentiale de duminica, 24 noiembrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )