Libnet.ro
UNICEF

23:45

Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti

Hotnews Hotnews,
 Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti

De peste jumatate de secol, Gerovital scrie povestea frumusetii romanesti cu pasiune, dedicare si grija pentru consumatori. in acest timp a devenit cel mai puternic brand national de cosmetice, reconfirmand pozitia Romaniei pe harta mondiala a excelentei in cosmetica. continuă pe Hotnews

Tranzactia momentului! Una dintre cele mai mari companii romanesti de materiale de constructii, preluata de elvetienii de la Sika

Grupul elvetian Sika a preluat Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructie. infiintata in anul 1993 in Oradea de catre Marcel Barbut, Adeplast are 470 de angajati si a.

Sydney, unul dintre cele mai poluate orase din lume

Potrivit clasamentului Air Visual, Sydney a fost inclus pe lista celor mai poluate zece orase din lu.

Die Welt despre Romania ca stat de tarani al Europei si unul dintre cei mai mari profitori ai UE

Intr-o analiza a unui tanar jurnalist aparuta in Welt. de, Romania apare ca o cu totul altfel de tara decat este vazuta ea, dinauntrul ei. in articolul Statul de tarani al Europei trece printr-un boom impiedicat, tara este considerata ca fiind unul dintre cei mai mari profitori ai UE si intr-o crestere economica substantiala, desi coruptia ii sperie pe investitori.

Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructii, a fost preluata de elvetienii de la Sika

Actionarii Adeplast SA au decis sa vanda societatea catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor chimice pentru constructii. Aceasta tranzactie indeplineste dorinta lui Marcel Barbut, fondatorul Adeplast, care a transformat societatea in cel mai important producator de termoizolatii din Romania. Barbut a murit in februarie 2019, la varsta de 62 de ani.

Tancuri si blindate vor traversa Calea Eroilor, din Buzau, la una dintre cele mai ample parade militare de Ziua Nationala

Sute de militari, zeci de vehicule si aeronave ale armatei vor participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, la Buzau. Pe 1 Decembrie, defilarea va avea loc pe Calea Eroilor, iar organizatorii au pregatit buzoienilor care vor participa la sarbatoare mai multe surprize.

Rezultat istoric in turul doi la prezidentiale. Iohannis a reusit sa castige si in cel mai dur bastion PSD din Moldova

Liberalii au reusit o victorie istorica in judetul Botosani. Klaus Iohannis a reusit sa castige alegerile si intr-unul dintre cele mai puternice bastioane ale social-democratilor. in primul tur al alegerilor, Botosaniul a fost singurul judet din Moldova unde Viorica Dancila s-a impus.

Business report: Ce plati a mai uitat sa faca Guvernul Dancila; Castiguri fabuloase de la inceputul anului pe bursa de la Bucuresti; Ce se intampla, de fapt, cu leul

Vicepresedinte CE: Romania a derulat politici expansioniste intr-o perioada de boom economic. Situatia trebuie abordata de urgenta. Romania trebuie sa ia masuri pentru corectarea deviatiilor. Cei mai mari hotelieri din sudul litoralului construiesc la Neptun cel mai mare parc acvatic din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa. Familia Movileanu, care controleaza hotelurile Mera.

HOROSCOP. Top 5 cele mai INTELIGENTE zodii. Surpriza de pe primul loc

Geniile au o anumite trasaturi care ii diferentiaza de ceilalti oameni. Afla ce sanse sunt sa ai o minte sclipitoare, in functie de zodie. Va prezentam TOP 5 cele mai intelogente zodii in ordine.

Interpretul lui Borat, despre cele mai puternice masini de propaganda din istorie: dupa aceeasi logica Facebook putea face reclama si solutiei lui Hitler

Intr-un discurs tinut joi la summitul International Leadership al Ligii Antidefaimare, unde a primit un premiu, actorul britanic de comedie Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru rolul din filmul Borat, a denuntat retele sociale precum Facebook, Twitter, YouTube ca cele mai puternice masini de propaganda din istorie, relateaza CNN.

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3092 seconds )