Libnet.ro
UNICEF

11:00

O clasa de la unul dintre cele mai mari licee din Timisoara, evacuata din cauza mirosului puternic de gaz

Adevărul Adevărul,
O clasa de la unul dintre cele mai mari licee din Timisoara, evacuata din cauza mirosului puternic de gaz

Elevii Colegiului National C. Loga din Timisoara au fost evacuati in urma unor scurgeri de gaze care au provocat un miros puternic de gaz in interiorul scolii. continuă pe Adevărul

Die Welt despre Romania ca stat de tarani al Europei si unul dintre cei mai mari profitori ai UE

Intr-o analiza a unui tanar jurnalist aparuta in Welt. de, Romania apare ca o cu totul altfel de tara decat este vazuta ea, dinauntrul ei. in articolul Statul de tarani al Europei trece printr-un boom impiedicat, tara este considerata ca fiind unul dintre cei mai mari profitori ai UE si intr-o crestere economica substantiala, desi coruptia ii sperie pe investitori.

Tranzactia momentului! Una dintre cele mai mari companii romanesti de materiale de constructii, preluata de elvetienii de la Sika

Grupul elvetian Sika a preluat Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructie. infiintata in anul 1993 in Oradea de catre Marcel Barbut, Adeplast are 470 de angajati si a.

Adeplast, una dintre cele mai mari companii locale de materiale de constructii, a fost preluata de elvetienii de la Sika

Actionarii Adeplast SA au decis sa vanda societatea catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor chimice pentru constructii. Aceasta tranzactie indeplineste dorinta lui Marcel Barbut, fondatorul Adeplast, care a transformat societatea in cel mai important producator de termoizolatii din Romania. Barbut a murit in februarie 2019, la varsta de 62 de ani.

Gerovital, unul dintre cele mai iubite branduri romanesti

De peste jumatate de secol, Gerovital scrie povestea frumusetii romanesti cu pasiune, dedicare si grija pentru consumatori. in acest timp a devenit cel mai puternic brand national de cosmetice, reconfirmand pozitia Romaniei pe harta mondiala a excelentei in cosmetica.

Romania si Ungaria, cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale pentru consumatorii casnici

Romania si Ungaria au inregistrat in primul semestru din acest an cel mai mic pret mediu exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici. Pe de alta parte, cel mai ridicat nivel al pretu.

Salvamontistii gorjeni au arborat tricolorul romanesc pe cele mai inalte varfuri din Muntii Valcan si Parang

Drapelul Romaniei a fost arborat de salvamontistii gorjeni pe cele mai inalte varfuri din Muntii Valcan si Parang.

VIDEO A inscris unul dintre cele mai bune goluri pentru Club Brugge, dar apoi a fost eliminat, dupa un gest irational

Seara de marti a adus in atentia iubitorilor de fotbal a cincea etapa a grupelor Champions League, cu partide importante.

O tanara de 17 ani a fost urcata cu forta intr-o masina, in fata unei sectii de votare din Baia Mare. IMAGINI cu momentul rapirii!

Momente cumplite astazi, chiar in fata unei sectii de votare, in Baia Mare. O tanara a fost luata cu forta si bagata intr-o masina, in plina zi, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oras.

BOMBA iN SHOWBIZ! Cine este IUBITUL MISTERIOS al Gianinei din Las Fierbinti (FOTO)

Gianina este unul dintre cele mai indragite personaje din sitcomul Las Fierbinti, difuzat de Pro TV. Galeria Foto iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA! LACRIMI PENTRU GABRIEL COTABITA! S-A.

Unsmoke, prima campanie impotriva fumatului demarata de o companie din industria tutunului

Unul dintre cei mai mari producatori de tigarete si tutun din intrega lume da startul unei campanii internationale anti-fumat. Prin aceasta initiativa, compania isi doreste un viitor fara fum. Philip.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )