Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO! Jennifer Aniston, in cel mai ciudat interviu vazut vreodata!

ADPM ADPM,
VIDEO! Jennifer Aniston, in cel mai ciudat interviu vazut vreodata!

Jennifer Aniston a acordat cel mai ciudat interviu din cariera ei pentru Chris Stark de la BBC Radio 1, insa in spatele raspunsurilor negativiste si lipsite de orice entuziasm s-a aflat o farsa pusa la cale de seful lui Chris, Scott Mills. Acesta si Jennifer au cazut de acord ca actrita sa se comporte foarte ciudat la interviu, raspunzand cu un mare NU la toate intrebarile lui Chris. continuă pe ADPM

Chinezii au creat cel mai ciudat telefon pentru selfie-uri

Daca telefonul Oppo cu o camera rotativa nu era suficient de ciudat, din China vine un model cu o camera aparte pentru selfie. Tot mai multi producatori lanseaza telefoane bune pentru selfie-uri, dar chinezii reusesc sa aiba unul cu totul special. E vorba de modelul Doov Nike V1 a carui camera se pliaza pe spatele telefonului si sare la selfie cand vrei asta. Pana acum, Oppo cu telefoanele N1 si N3 a adus pe smartphone-uricamera care se roteste, un concept [].

Jennifer Aniston: Justin m-ar impusca daca mi-as face ceva la fata

Este una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, iar Jennifer Aniston recunoaste ca va sta departe de chirurgia estetica. Motivul? Iubitul ei, Justin Theroux, o place asa cum e.

Ultimele detalii despre Batman Arkham Knight apar in cel mai recent trailer [VIDEO]

Desi a inregistrat numeroase amanari, Batman Arkham Knight a beneficiat zilele trecute de un nou trailer menit sa sporeasca interesul pentru noul joc. Batman Arkham Knight este cel mai recent joc si, foarte probabil, ultimul dintr-o serie foarte apreciata de fani. Acesta este dezvoltat de studiourile Rocksteady si ar fi trebut sa ajunga la jucatori inainte de finele acestui an, doar pentru ca, de curand, sa fie amanat pana in 2015. Desi data de lansare nu este foarte apropiata, macar [].

VIDEO APOEL - FC Barcelona 0-4/ Lionel Messi, cel mai bun marcator din Liga

Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori in meciul castigat de Barcelona pe terenul celor de la APOEL 4-0), performanta in urma careia argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Champions League.

Dovada ca fotbalul este cel mai important lucru pentru brazilieni: Un cotidian a avut in finala Cupei o coperta plina de cuvintele Bla bla bla (FOTO)

Brazilienii demonstreaza inca o data ca fotbalul este cel mai important lucru pentru ei. in ziua in care s-a disputat Cupa Braziliei, intre Atletico Mineiro si Cruzeiro, unul dintre cele mai respectate ziare.

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Pretul minereului de fier si-a extins ieri declinul pe pietele internationale, coborand la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile globale de profil cresc, intr-un moment in care incetineste expansiunea economica a Chinei - consumator important de materii prime.

Cel mai cautat apartament din Bucuresti: 3 camere in cartierul Tineretului

Cel mai cautat apartament al Capitalei se afla in zona Tineretului, are trei camere, o suprafata utila de peste 70 de metri patrati si este situat la etaje intermediare, conform unei analize HomeFinders. ro bazata pe criteriile cumparatorilor. Afla ce.

Cel mai BOGAT om din Arabia Saudita a facut o investitie URIASA in Romania. Averea se ridica la 22 de MILIARDE de dolari

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul .

(P)Sodexo este singura companie din Romania care obtine certificarea internationala 'Cel mai Bun Angajator/ Best Employer' oferita de Aon Hewitt

Programul global Cel mai bun angajator/ Best Employer masoara, recunoaste si certifica excelenta angajatorilor Sodexo, jucator de top pe piata romaneasca a tichetelor, a beneficiilor extrasalariale si lider mondial in Servicii pentru.

Contrabanda cu tigarete a atins cel mai scazut nivel din acest an

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in septembrie o scadere cu 1,6 puncte procentuale, la 15,4%, de la 17% in iulie , cel mai scazut nivel din acest an, insa peste media anuala din ultimii doi ani, de circa 13%, cea mai afectata regiune fiind cea.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )