Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Liga 1: CFR Cluj, doar remiza cu Astra Giurgiu - Ardelenii raman pe locul 2

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga 1: CFR Cluj, doar remiza cu Astra Giurgiu - Ardelenii raman pe locul 2

CFR Cluj nu a reusit sa profite de pasul gresit facut de FCSB in aceasta etapa. Echipa pregatita de Edi Iordanescu a terminat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, impotriva formatiei Astra Giurgiu si ramane pe locul 2 in clasamentul Ligii 1, la un punct in spatele liderului. continuă pe Hotnews

CFR Cluj Astra 1-1. Ardelenii rateaza sansa primului loc

Etapa a 19-a din CASA Liga 1 s-a incheiat, joi seara, cu meciul dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu, un meci incheiat la egalitate dupa ce oaspetii au condus inca din minutul 20.

Liga 1: CFR Cluj, la un singur punct in spatele liderului (3-1 vs Hermannstadt) - Cum arata clasamentul

CFR Cluj s-a apropiat la un singur punct de liderul FCSB, dupa ce a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa FC Hermannstadt, in ultimul meci al etapei cu numarul 18 din Liga 1.

Deac si Camora, contracte prelungite la CFR Cluj

Clubul CFR Cluj a anuntat, miercuri, prelungirea contractelor pentru Ciprian Deac si Mario Camora, doi dintre stalpii echipei din Gruia.

CFR Cluj a renuntat la Jakub Vojtus. Cifre dezamagitoare pentru slovac

Campioana CFR Cluj a anuntat, marti, despartirea de atacantul Jakub Vojtus.

Omrani si-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Clubul CFR 1907 Cluj si jucatorul Billel Omrani au ajuns la o intelegere privind prelungirea contractului pana in 2022! .

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu

Etapa a 19-a din CASA Liga 1 s-a incheiat, joi seara, cu meciul dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu. O partida in urma careia gazdele din Gruia ar fi putut urca pe primul loc in clasament in cazul unei victorii.

Liga 1: Liderul FCSB, tinut in sah de FC Arges CFR Cluj poate profita

Liderul FCSB a facut un pas gresit in lupta pentru titlu remizand, marti, pe terenul celor de la FC Arges, scor 0-0. Formatia pregatita de Anton Petrea ramane pe prima pozitie in clasament 42 puncte), dar poate fi depasita de CFR Cluj 40 de puncte, va primi vizita Astrei Giurgiu). De cealalta parte, FC Arges ocupa locul 12 19 puncte).

CFR Cluj a invins FC Hermannstadt, scor 3-1, in Liga I

Formatia CFR Cluj a invins, luni, in deplasare, cu scorul de 3-1 1-1), echipa FC Hermannstadt, in ultimul meci al etapei a XVIII-a a Ligii I.

Hermannstadt CFR Cluj 1-3. Campioana tine pasul cu liderul

Campioana CFR Cluj se mentine in plasa liderului FCSB dupa aceasta a 12-a victorie a sezonului obtinuta la Medias cu Hermannstadt in postura de gazda. Un meci care a tras cortina peste etapa a 18-a din CASA Liga 1, a treia deja din 2021.

Asa am trait Hermannstadt - CFR Cluj 1-3

Ultima partida a etapei a 18-a in CASA Liga 1 le-a adus fata in fata pe Hermannstadt si CFR Cluj. Meciul a fost live text in aceasta pagina, luni seara, de la 20:30.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )