Libnet.ro
UNICEF

23:45

FOTO Internetul il ia la palme pe Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 FOTO Internetul il ia la palme pe Liviu Dragnea

Da o palma coruptiei se numeste o platforma online, lansata marti, unde romanii isi pot varsa nervii dandu-i palme virtuale liderului PSD, Liviu Dragnea. In functie de performanta, jucatorii primesc punctaje si sunt incurajati, prin mesaje amuzante precum Si Grindeanu da mai tare/ Ce incercare PSDeplorabila, mai da o data!, sa loveasca si mai puternic, fiind indemnati ca dupa ce se descarca, sa scandeze pasnic in Piata Victoriei. continuă pe Hotnews

Publicatia franceza Le Monde: Liviu Dragnea, imaginea coruptiei din Romania

Evenimentele din ultima saptamana din Romania nu au scapat de atentia presei internationale care a acoperit pe larg protestele masive din strada si deciziile guvernului privind.

Liviu Dragnea, despre referendumul privind lupta anticoruptie: Tema este de actualitate, dar nu trebuie fetisizata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit luni despre organizarea referendumului propus de presedintele Klaus Iohannis, cu privire la continuarea luptei impotriva coruptiei. intrebat de un.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

Liviu Dragnea neaga un conflict cu premierul Grindeanu: Impreuna am luat decizia inteleapta a abrogarii OUG 13 cu speranta ca protestele vor inceta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat luni existenta unui conflict cu premierul Sorin Grindeanu, sustinand ca decizia inteleapta de abrogare a OUG 13 a fost luata de comun acord cu speranta ca incet-incet protestele vor inceta. Liderul PSD a mai sustinut ca Nu exista niciun conflict intre mine si domnul prim ministru, sustinerea mea pentru el este aceeasi. Este pentru prima data de la numirea lui Sorin Grindeanu cand el si Liviu Dragnea fac separat declaratii presei. Luni, cei doi au venit separat la dezbaterile din Parlament pe tema proiectului de buget, lucru care a reprezentat inca o premiera.

Liviu Dragnea la Romania TV, despre protestele antiguvernamentale: Romanii nu sunt prosti, inteleg ca sunt alte forte care vin si incita. Cred ca pica motiunea, avem majoritate stabila

Romania TV anunta ca il va avea in studio, in aceasta tara, pe Liviu Dragnea. Postul prefateaza interviul cu muzica populara cu tenta nationalista. UPDATE Liviu Dragnea in studioul Romania TV. Urmareste live text pe HotNews. ro declaratiile pe care le va face pe presedintele PSS .

Primarul PSD Mihai Chirica: Da, imi cer scuze, in numele lui Liviu Dragnea, fata de companiile straine din Romania

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, si-a cerut scuze, in numele liderului Partidului Socialist Democrat, Liviu Dragnea, fata de multinationalele IT din orasul pe care il conduce, afirmand ca a-ti cere scuze este un element de forta a unui om puternic.

Partenera de viata a lui Liviu Dragnea a lucrat pentru deputatul fugar Sebastian Ghita, la firma Asesoft International

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvaluie, pe pagina sa de Facebook, ca partenera de viata a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a lucrat, in 2012, la firma Asesoft International SRL, detinuta de deputatul fugar Sebastian Ghita.

Liviu Dragnea, despre mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu: Premierul este sustinut in continuare de partid. Este un om bun si corect

In timpul declaratiilor sale in fata presei de la Parlament, Liviu Dragnea a declarat, referit la mesajul transmis de sotia lui Sorin Grindeanu, ca premierul este sustinut in continuare de partid. De asemenea, el a mai precizat ca este un om corect si bun.

Liviu Dragnea: Stilul si cuvintele lui Iohannis au facut PSD sa paraseasca sala de plen. Mi s-a parut civilizat sa ascult pana la final

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca stilul si cuvintele adresate de Klaus Iohannis in plenul reunit al Parlamentul, precum si frustrarea si revolta din ultimele zile i-au facut pe parlamentarii PSD sa paraseasca sala. Pe de alta parte, liderului PSD i s-a parut civilizat sa asculte pana la final mesajul sefului statului.

Ion Cristoiu: Din ciclul ce nu face omul cind are un Dosar. Azi: Liviu Dragnea inalta ode SRI. Urmeaza DNA!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de marti de pe blogul sau despre conferinta de presa tinuta de Liviu Dragnea pe tema violentelor de la protestele impotriva OUG de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )