Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Patronul mai multor farmacii din Targu Jiu si-a pierdut viata intr-un accident rutier

Adevărul Adevărul,
VIDEO Patronul mai multor farmacii din Targu Jiu si-a pierdut viata intr-un accident rutier

Un om de afaceri, care detinea mai multe magazine in Targu Jiu, a murit intr-un accident de circulatie care a avut loc sambata dupa-masa in localitatea Bengesti Ciocadia, pe Drumul National 67. continuă pe Adevărul

Profesor de sport la un liceu din Targu Jiu, acuzat ca a avut relatii sexuale cu o eleva

Un profesor de sport din cadrul Liceului cu Program Sportiv din Targu Jiu este cercetat penal, sub control judiciar, sub acuzatia de act sexuale cu un minor.

Proxenetul din Targu Jiu care s-a dat singur de gol, pe Facebook, dupa ce s-a filmat in timp ce strangea banii cu matura si farasul

Un tanar din Targu Jiu, judetul Gorj, a fost retinut de procurorii DIICOT sub acuzatiile de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism si spalare de bani, dupa ce, timp de cinci ani, si-a batut joc de zeci de fete pe care le-a obligat sa se prostitueze si a reusit sa stranga o avere de pe urma lor.

Gest de mare omenie a unui taximetrist din Targu Jiu VIDEO

Un taximetrist din municipiul Targu Jiu a fost protagonistul unei intamplari demne de toata lauda, care a fost filmata de un participant la trafic.

Fost politist local, condamnat la inchisoare pentru furturi

Un fost politist local din Targu Jiu a fost condamnat de Judecatoria Targu Jiu la o pedeapsa de inchisoare cu suspendare pentru comiterea mai multor furturi.

CORONAVIRUS |21 de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, testati pozitiv cu COVID-19

In ultimele 14 zile, 21 de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, a anuntat, miercuri, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Al.

Cel mai mare oras din Canada va intra in carantina

Toronto, cel mai mare oras din Canada, si o mare parte din imprejurimile sale vor fi plasate in izolare incepand de luni din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat, vineri, premierul provinciei Ontario, relateaza Agerpres.

Coronavirus in lume: Cel mai mare oras din Canada intra in carantina

Cel mai mare oras din Canada, Toronto, si o mare parte din imprejurimile sale vor fi plasate in izolare incepand de luni din cauza agravarii epidemiei de COVID-19, a anuntat vineri prim-ministrul provinciei Ontario, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Joe Biden a implinit 78 de ani. Va deveni cel mai varstnic presedinte din istoria SUA

Joe Biden, presedintele ales al SUA, a implinit vineri 78 de ani, devenind astfel cel mai varstnic presedinte din istoria SUA. Dealtfel, acesta este mai batran decat 94% din cetatenii americani in viata si.

Cele mai proaste licee din Bucuresti. 30 scoli la care elevii merg cam degeaba

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a clasificat liceele din Bucuresti, in functie de o serie de sapte criterii de performanta si succes, potrivit celor de la edupedu. ro. Aceasta lista este inclusa intr-un Raport de analiza a rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2020. Iata care licee se afla printre cele mai proaste licee din Bucuresti. Cele mai .

Cele mai bune jocuri din 2020: The Last of Us Part II, lider la nominalizari

Editia din acest an a Game Awards si-a desemnat nominalizatii pentru cele mai bune jocuri din 2020, iar The Last of Us Part II este lider la nominalizari. Hades, Ghost of Tsushima sau Final.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )