Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Pokemon Go primeste cel mai mare update de pana acum. In joc vor intra inca 80 de monstruleti virtuali

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Pokemon Go primeste cel mai mare update de pana acum. In joc vor intra inca 80 de monstruleti virtuali

Pokemon Go, jocul care a uimit lumea in iulie, cand s-a lansat, va primi un update de proportii care adauga 80 de pokemoni din generatia a doua si aduce o serie de noutati de mai mica importanta. Dupa cresterea initiala fulminanta, jocul a intrat in declin din mai multe motive, dar noutatile anuntate ar putea reinvia interesul pentru el cel putin un timp. continuă pe Hotnews

Un nou protest, anuntat duminica in Piata Victoriei: Manifestantii vor sa creeze, la ora 21:00, cel mai mare tricolor uman

Un nou protest de amploare este anuntat duminica seara in Piata Victoriei. Pentru protestul de astazi, manifestantii si-au propus sa creeze cel mai mare tricolor uman, potrivit anuntului postat de organizatori pe pagina de Facebook Coruptia ucide. Manifestantii sunt rugati sa aduca cu ei o sursa de culoare rosu, galben sau albastru) si o lanterna, insa organizatorii precizeaza ca vor distribui si ei foi de hartie in cele 3 culori. Tricolorul urmeaza sa fie realizat la ora 21:00.

Transporturile, cel mai mare deficit in absorbtia fondurilor europene

Programul Operational Sectorial Transport a realizat cel mai mare deficit din absorbtia fondurilor europene din cadrul financiar 2007-2013, Romania pierzand aproape un miliard de euro din alocare, potrivit datelor publicate de Ministerul Fondurilor Europene MFE) privind stadiul absorbtiei la 31 ianuarie 2017.

Business report: Datoria Romaniei va sari de 40% din PIB; Recordurile demografice ale anului 2016: Cel mai mic numar de nascuti-vii de dupa 1876 si cel mai mare spor negativ din istorie; Strainii au ocolit Romania in 2016. Cel mai mic numar de firme nou

Anomaliile congenitale ale Bugetului General Consolidat al Romaniei. Datele oficiale arata ca veniturile bugetului de stat sunt minoritare in bugetul. Piata pariurilor sportive a explodat: crestere de peste patru ori in 7 ani. Patronii caselor de pariuri isi vad afacerile din ce in ce mai profitabile.

CEL MAI MARE TRICOLOR UMAN: Protestatarii din Piata Victorii au reprodus steagul Romaniei la protestul de duminica seara (FOTO)

Multimea din Piata Victoriei, unde sunt zeci de mii de oameni care protesteaza pentru a treisprezecea zi la rand, a format un tricolor uman, la ora 21. Oamenii si-au aprins lanterne sau.

CEL MAI MARE TRICOLOR UMAN: Protestatarii din Piata Victoriei au reprodus steagul Romaniei la protestul de duminica seara (FOTO)

Multimea din Piata Victoriei, unde sunt zeci de mii de oameni care protesteaza pentru a treisprezecea zi la rand, a format un tricolor uman, la ora 21. Oamenii si-au aprins lanterne sau.

STARE DE URGENTA in California! Se prabuseste cel mai inalt baraj din SUA, autoritatile evacueaza din case 130.000 de oameni (VIDEO)

California se confrunta cu un mare pericol. Cel mai inalt baraj din Statele Unite, Oroville Dam, ar putea sa se prabuseasca in orice moment din cauza ploilor abundente, motiv pentru care autoritatile.

VIDEO. Cel mai inalt baraj din SUA este la un pas de provoca o catastrofa. Autoritatile americane au evacuate aproape 150.000 de oameni

Peste 150. 000 de persoane au fost evacuate din fata unui dezastru, dupa ce barajul cel mai inalt din SUA aproape s-a spart. Cel putin sase orase au fost evacuate de autoritati, iar in parallel, autoritatile incearca sa acopere bresa cu pietre aruncate din elicopter.

California: Circa 200.000 de persoane au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente au slabit cel mai inalt baraj din SUA (VIDEO)

Circa 200. 000 de persoane din nordul Californiei au primit ordin de evacuare, dupa ce ploile abundente din ultimele saptamani au slabit periculos de mult structura barajului Oroville, cel mai inalt baraj.

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate

Pretul zincului a urcat vineri, pe piata din Londra, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni si jumatate, dupa ce presedintele american Donald Trump a calmat tensiunile internationale, afirmand ca este de acord sa respecte politica o singura China.

O intalnire Iohannis - Trump, obiectivul cel mai important din punct de vedere al dialogului politic bilateral

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a declarat, intr-un interviu difuzat sambata seara de Digi 24, ca are promisiunea de la consilierul pe securitate nationala al lui Donald Trump ca va efectua, pana in luna iunie, o vizita in Romania, obiectivul cel mai important din punct de vedere al dialogului politic bilateral la nivel strategic fiind o intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si presedintele Donald Trump.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )