Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO PREMIERA NATIONALA Cluj-Napoca este singurul oras din tara care are ghid turistic pentru nevazatori

Adevărul Adevărul,
VIDEO PREMIERA NATIONALA Cluj-Napoca este singurul oras din tara care are ghid turistic pentru nevazatori

Cluj-Napoca este singurul oras din tara care are un ghid turistic pentru nevazatori, scris in alfabetul Braille. Tiparirea ghidului, finantata din fonduri europene, a costat 2. 000 de euro. Acesta cuprinde toate informatiile necesare pentru un turist care viziteaza orasul, de la istoria orasului, pana la muzee si locuri de cazare. continuă pe Adevărul

Timisoara, promovata in orasul rival, Cluj-Napoca, pentru titlul de Capitala Culturala Europeana

Oferta culturala a municipiului Timisoara, care a intrat in cursa pentru a deveni Capitala Culturala Europeana in 2021, este expusa pe doua panouri in municipiul contracandidat, Cluj-Napoca.

O persoana s-a inecat in lacul Tarnita

O echipa de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta cauta o persoana inecata in lacul Tarnita, aflat circa 30 kilometri de Cluj-Napoca. Este vorba despre un barbat in varsta.

Tragedie in Cluj-Napoca. Un baiat de16 ani a murit

Un adolescent de 16 ani s-a inecat, marti seara, intr-un strand din Cluj-Napoca. Tragedia a avut loc dupa incheierea programului. Un echipaj medical SMURD a incercat timp de cateva zeci de minute manevre de.

Obiecte dacice, celtice si vandalee expuse la Cluj-Napoca.

Muzeul National de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca va gazdui in perioada 12 - 29 august 2013 o expozitie temporara de exceptie, intitulata La hotarele Romei: Daci, Celti, Vandali. Expozitia prezinta descoperiri arheologice din Transilvania, care ilustreaza civilizatiile antice de la hotarele lumii romane, printre ele aflandu-se atat obiecte celtice din sec. IV-II a. Chr. , cat si dacice din perioada cuprinsa intre secolele II a. Chr. si I p. Chr. , precum si obiecte din sec. II-III ce au .

Dorinta declarata intr-o zi de 13, marti: seful ADRNV muta sediul institutiei de la sat la oras. Chiar langa mall

Noul director al Agentiei de Dezvoltare Regionala de Nord-Vest, Marcel Bolos, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor, a declarat marti, 13 august, intr-o conferinta de presa la sediul Consiliului Judetean Cluj, ca s-au purtat deja discutii pentru mutarea sediul Agentiei din satul Radaia in Cluj-Napoca, langa Iulius Mall.

Un tanar s-a inecat in strandul Sun din Cluj

Un tanar de 16 ani s-a inecat, marti seara, in jurul orei 20. 00, in strandul Sun, din Cluj-Napoca. Medicii SMURD au incercat fara succes timp de aproape o ora sa-l resusciteze pe tanar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )